AF Gruppen

Byggestart på Nye Kilen Brygge i Sandefjord

Del

Sentrumsnære leiligheter i vannkanten har blitt godt mottatt i markedet. Nå igangsetter Kilen Utbygging 2 byggingen av første byggetrinn med 55 leiligheter.

Oppdragsgiver er Kilen Utbygging 2 AS som eies av AF Gruppen og Miliarium Bolig. Det er Strøm Gundersen Vestfold som er kontrahert entreprenør og skal bygge til sammen ca 145 leiligheter med parkeringskjeller, samt et omfattende utomhusarbeid og brygge.

-Det er mange som har latt seg friste av sentrumsnære leiligheter ved bryggekanten og vi er stolte av å kunne bestille byggearbeidene i et noe tregt marked. Vi har solgt over 60 % av første byggetrinn og ser meget optimistisk på videre salg og bygging. Leilighetene har vakker utsikt med rolige omgivelser i vannkanten, samtidig som det er fem minutters gange til Sandefjord sentrum med yrende kafeliv, kulturtilbud og hyggelige handlegater, sier eiendomsutvikler Marius Leiddal fra AF Eiendom.

De første beboerne kan forvente å flytte inn i sin leilighet i løpet av 1. kvartal 2020.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom