IKEA

BILLY fyller 40 år

Del

BILLY har blitt litt av en IKEA-kjendis. Den har vært en del av familien i 40 år nå, både hos oss og i millioner av hjem. På smarttelefonen din har du plass til like mye informasjon som tidligere kunne fylle ei hel, stor bokhylle, så man kan jo spørre seg: Hva skal du med BILLY når du kan ha alle bøkene dine i skyen?

På sine fire tiår har BILLY har fått flere forbedringer, fargevalg og alternativer. Likevel har oppskriften bak BILLY-bokhylla forandret seg lite. Kanskje er det derfor den passer så godt i så mange hjem? Vi tilbringer mye tid på nettet, men trenger en «profil» for den avkoblede delen av livet, også. Litt som en hjemmeside, bare med fysiske ting som minner oss om hvem vi er og hva vi vet. Ei BILLYbokhylle er et godt utgangspunkt, også i en digital
tidsalder.

Designeren bak BILLY
Gillis Lundgren ga hylla navn etter kollegaen Billy Liljedahl, som hadde snakket om at han ønsket seg «ei skikkelig bokhylle». Lundgren ville lage ei hylle som alle slags folk kan eie, og det greide han. Alder, kjønn, interesser, livssyn ... BILLY hever seg over alt det der, siden den egentlig bare sier én ting om deg. Nemlig at du har bøker eller andre ting som betyr noe for deg, og som du vil ha lett tilgjengelig.

Tilgjengelig på alle IKEA varehus fra 4. februar.

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 367 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av INGKA-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 957 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,5 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; ett i Oslo, ett i Asker, ett i Bergen, ett i Stavanger, ett i Trondheim, ett i Lillesand og ett på Ringsaker. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom