IKEA

Augustnyheter fra IKEA

Del

Høsten er like rundt hjørnet, og det er en fin mulighet tilå starte på nytt. Det er en mulighet til å organisere hjemmet og utnytte den begrensede plassen på en smartere måte med nøye utvalgte møbler med flere funksjoner. Det er også en fin anledning til å investere i en god natts søvn, slik at du kan våkne frisk og uthvilt.

I august lanserer vi enrekke senger, fra ei kledd seng med utrolig komfort til plassbesparende løsninger for både søvn og oppbevaring. Vi har også ei ny køyeseng og loftseng til barnerommet, mens stua kan glede seg over en ny sovesofa og hvilestol.
Skap liv med de nye sengesettene og de andre tekstilene våre.
Denne lanseringen leker med uttrykksfulle mønstre, matchende farger og kontrasterende materialer.Av andre høydepunkter kan vi nevne en spisestuestol medpolstret sete og rygg, et servise laget av plantebasert plast, et lekekjøkken til barn og ei barnekokebok.
Alt i alt ser høsten lys ut!
Les mer i vedlagte pressekit. Bilder finner du i mediebanken.

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 367 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 957 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,5 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet) og på Ringsaker. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom