AF Gruppen

Årsrapport 2016

Del

AF Gruppen ASA (AFG) har publisert årsrapporten for 2016.

En pdf-versjon av rapporten er vedlagt. Årsrapporten er også tilgjengelig på AF Gruppens hjemmesider, www.afgruppen.no/investorinformasjon

AF Gruppens trykte årsrapport 2016 kan bestilles ved å kontakte selskapet på telefon 22 89 11 00 eller e-post firmapost@afgruppen.no

Kontakter

firmapost@afgruppen.no

Bilder

Dokumenter

Lenker

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3100 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom