Alle vil ha veganpizza!
I uke 8 lanserte UNIL den første veganske pizzaen i norsk dagligvare: Folkets Grillet Oumph! På drøye to uker ble 3800 veganske pizzaer revet vekk hos MENY, ikke bare i Oslo, men rundt om i landet. Flere har prøvd den nye veganske pizzaen enn de to nye variantene til Pizza Grandiosa, som ble lansert i samme periode.
- Det er sjeldent at et helt nytt produkt i frysedisken tar av så raskt, og det nesten uten markedsføring. Vi kan heller ikke huske å ha opplevd, så kort tid etter lansering, så mange henvendelser på grunn av en utsolgt-situasjon. Pizzaen er blitt en buzz i sosiale medier, sier kommunikasjonsrådgiver Nina Horn Hynne i MENY.
MENY jobber nå på spreng for å gi veganpizza til folket, og lover å være leveringsdyktige i slutten av mars.
- Vi beklager at vi er utsolgt. Her har vi rett og slett feilberegnet etterspørselen. Først nå skjønner vi at vegantrenden virkelig har tatt av i Norge. Når folk i Telemark står i kø for å kjøpe veganpizza, da er det ikke lenger bare noe som opptar trendsetterne på Grünerløkka, sier Horn Hynne.
Satser på vegetar
MENY skal være best på utvalg og valgalternativer, også innen vegetar.
– Vi har vi nå 115 vegetarprodukter, noe som er tilnærmet en dobling bare det siste året. I tillegg har flere av våre butikker egne ferskvaredisker og dedikerte matarbeidere som det lettere å velge vegetar, sier Hynne.
Fakta om Folkets Grillet Oumph!:
- Inneholder 100% vekstbaserte ingredienser. Har en vegansk osteliknende topping med gode smelteegenskaper og grillet Oumph! (soyaprodukt) som tilfører fyldig grillsmak.
- Er for alle som er glade i god italiensk pizza, ikke bare veganere og vegetarianere. Mange ønsker å spise mindre kjøtt, og da er denne pizzaen et veldig godt valg.
- Produsert i Modena i Nord-Italia. Deigen heves i 24 timer før den håndstrekkes, toppes og bakes i vedovn.
- Har sprø, luftig bunn og er toppet med grillet Oumph!, vegantopping, rødløk, paprika og tomatsaus laget av solmodne tomater dyrket ved Middelhavet.
Kontakter
Nina Horn HynneKommunikasjonsrådgiver
Tel:934 44 213nina.hynne@meny.noBilder
Om MENY
MENY er Norges ledende supermarkedkjede på nett og i butikk med 188 butikker og en omsetning på 22 milliarder kroner i 2021. MENYs lidenskap er gode råvarer, norsk matkultur og gode matopplevelser. I MENY sier vi at spiser du bedre, lever du bedre. Vi er overbeviste om at mat er viktig for folks livskvalitet. MENY har stort utvalg, mye ferskvare og måltidsløsninger, eget bakeri, mange tusen lokalmatprodukter og store frukt- og grøntavdelinger, men også hundrevis av ukentlige tilbud. Nær 10 000 matarbeidere sørger for personlig service og matfaglig veiledning. For inspirasjon, oppskrifter, vareinformasjon og tilbud, se meny.no. MENY er en del av NorgesGruppen.
Følg pressemeldinger fra MENY
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra MENY
MENY lanserer kundeklubb20.4.2024 08:00:00 CEST | Pressemelding
Med kundeklubben «MENY Mer» skal kundene pleies mer individuelt. – Vi må gi kundene mer av det de faktisk liker. Basert på tidligere kjøp skal de nå få flere og mere relevante tilbud, samt mer skreddersydd matinspirasjon, sier markedsdirektør Jørgen Normann-Larsen i MENY.
Nær halvering av matsvinnet21.3.2024 15:29:41 CET | Pressemelding
MENY har redusert matsvinnet med 45 prosent målt i tonn, mot 2015. I 2023 gikk matsvinnet ned med 11 prosentpoeng fra året før. – Vi er langt fra i mål, men glade for at vårt arbeid gir gode resultater, sier Unni Skjønhaug, driftsansvarlig for matsvinn i MENY.
MENY Revetal kåret til landets beste31.1.2024 14:50:46 CET | Pressemelding
MENY Revetal gikk igjen til topps i den høythengende MENY-kåringen «Årets butikk». – Å vinne prisen én gang er imponerende, å vinne for sjette gang skal ikke være mulig. At Norges råeste supermarked ligger i et lite tettsted i Vestfold, sier alt om dedikasjonen, presisjonen og atmosfæren til MENY Revetal, sier Vegard Kjuus, juryleder og MENY-sjef.
1 million matposer reddet fra søpla27.12.2023 09:00:00 CET | Pressemelding
MENY-kundene har nå totalt reddet en million poser med overskuddsmat, tilsvarende 1000 tonn, via appen Too Good To Go. – Kundene får god mat til en billig penge og vi unngår å kaste mat. En fin og viktig ordning, sier bærekraftsansvarlig Kenneth Skauge i MENY.
Barnegrøt med 100% norske, naturlige råvarer10.11.2023 12:57:41 CET | Pressemelding
For første gang får vi en 100 prosent norsk barnegrøtserie inn i dagligvarehylla. – Jeg er opptatt av at vi skal spise norsk mat, og at det ungene får i seg er trygt og kortreist, sa landbruks- og matminister Geir Pollestad da han lanserte barnegrøten på gården til Den sorte havre i Våler.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom