Apollo

Albania – sommerens store charternyhet og nye feriefavoritt!

Del

Apollos satsning på Albania har blitt en stor hit og til sommeren satser reisearrangøren ytterligere med både nytt reisemål og ny direkterute fra Oslo. Kombinasjonen av flotte strender, en rik historie og lavt prisnivå er hovedårsaken til at det tidligere isolerte landet nå er på «alles» lepper.

Durres
Durres

- Albania har en helt unik, naturlig skjønnhet og et bemerkelsesverdig utvalg av historiske severdigheter og attraksjoner. Med flotte strender og et lavt prisnivå i tillegg, er det ikke rart at reisemålet er blitt en stor hit blant oss nordmenn. Albania vil på sikt bli «det nye Kroatia,» fastslår Erik Haug, administrerende direktør i Apollo Norge.

Apollo var først ut og er fortsatt den eneste turoperatøren i Norge som tilbyr charterreiser til Albania. Etter stor suksess med feriestedet Saranda, satser nå turoperatøren tungt på det nye ferielandet med blant annet ny direkterute til feriestedet Durrës ved Adriaterhavskysten. Her vil reisearrangøren også åpne et splitter nytt Apollo Mondo Family Resort.

- Durrës har lenge vært et populært feriested, med sin 10 kilometer lange sandstrand og sjarmerende atmosfære typisk for Middelhavet. I tillegg får man en kaffe her til fem kroner, og gjennomsnittsprisen for en tre retters middag med vin ligger på rundt hundre kroner pr. pers. For de som vil kombinere unike kulturopplevelser med sol og bad uten å svi hull i lommeboka, er dette det ultimate reisemålet, sier Haug.

Et spennende alternativ

2017 ble det første året uten charterreiser til Tyrkia for Apollo Norge. Grunnet fortsatt lav etterspørsel vil reisemålet heller ikke returnere i 2018, men Haug er ikke bekymret av den grunn.

- Siden Apollo ikke eier enorme hotellkomplekser selv, vil vi alltid kunne være mer fleksible med tanke på hvilke reisemål vi velger å tilby eller ikke. Apollos kjerne har alltid hatt et charterprogram basert på kundenes etterspørsel – og slik situasjonen er i dag, er Albania langt mer ettertraktet enn eksempelvis Tyrkia hos oss, sier han.

Apollos konsernsjef, Leif Vaase Larsen, er ikke i tvil om at Apollo gjør rett i å utvikle et program basert på kundenes ønsker og løfter frem Kroatias enorme vekst de siste årene og Hellas stødige posisjon som nordmenns største reisemål år etter år, som et godt bevis på det.

- Apollo har fra dag én vært Norges største arrangør av reiser til Hellas, og nå er vi også desidert størst på Kroatia. Vi vil alltid jobbe for å kunne tilby reisemålene og hotellene våre kunder ønsker seg – og i 2018 er det Hellas, Kroatia, Spania – og Albania, smiler han.

Totalt vil Apollo tilby 21 ulike hoteller i Albania til sommeren – fjorten i Saranda og syv i Durrës.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører, og tilbyr alt fra charterreiser, treningsreiser, rundreiser og kombinasjonsreiser - til fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål og reiselengde.

Apollo Norge, Sverige, Danmark og Finland sammen med Falk Lauritsen i Danmark, flyselskapet Novair, spesialistarrangørene; Golf Plasir, Lime travel og treningsanlegget Playitas på Fuerteventura er en del av Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har nærmere 900 medarbeidere og 1 million reisende til ulike destinasjoner verden over.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom