NRK

Akkreditering: Melodi Grand Prix 2019

Del

NRK inviterer pressen til Oslo Spektrum lørdag 2. mars.

Vi ønsker pressen velkommen til både generalprøve og direktesending når vi skal kåre en vinner av Melodi Grand Prix 2019! Da vil vi også vite hvem som skal representere Norge under Eurovision Song Contest i Tel Aviv i mai.

Gå inn på denne siden for å akkreditere deg. Her finner du også mer informasjon om tid og sted. Vi trenger å vite om du vil overvære generalprøven, kun direktesendingen eller begge deler.

Generalprøven kan alle følge fra salen, noe som gir gode fotomuligheter for dem som ikke har fotoplass under sending.

Det er kun et begrenset antall presseplasser i salen under direktesendingen. Disse er forbeholdt fotografer. Meld fra om dere ønsker plass i salen, eller om dere ønsker å sitte i presserommet.

Presserommet har god kapasitet, med arbeidsbord, godt nett og viser naturligvis sendingen på storskjerm.

Her er årets MGP-artister!

Kontakter

Bilder

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Norsk rikskringkasting AS (NRK) skal fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr strømmetjenester for radio og TV, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. I tillegg har NRK et bredt tilbud til publikum på nett. 

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom