AF Gruppen

AF Gruppen bygger idrettshall i Lerum

Del

AF Gruppen og Lerum kommune har undertegnet en kontrakt om byggingen av en ny idrettshall med underliggende garasje i Dergårdsområdet i Lerum utenfor Gøteborg.

Idrettshallen bygges i to etasjer og skal inneholde to plan som kan gjøres om til et større plan med kapasitet til 1 000 tilskuere.

Prosjektet utføres som en totalentreprise i samspill og avtale om gjennomføringsfase 2 er nå inngått mellom AF Gruppen og Lerum kommune.

Byggingen omfatter totalt ca. 8 200 kvm og kontraktsverdien er ca. MSEK 135 millioner. Byggingen starter i desember 2017. Målet er at hele idrettshallen skal stå ferdig våren 2019.

– Vi takker for tilliten fra Lerum kommune og ser frem til å starte på et nytt prosjekt med en ny og moderne idrettshall i Lerum. Det er et viktig prosjekt for AF Gruppen og en bekreftelse på at AF Gruppens vekststrategi i Sverige gir resultater, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom