Norges Bueskytterforbund

Ungdomslandslaget til Slovenia - takk til Akerheim Eiendom

Del
Norges Bueskytterforbund setter stor pris på at Akerheim Eiendom ville bli sponsor for ungdomslandslaget i år og bidra til at våre beste ungdom skal få mer mulighet til å komme seg ut og matches internasjonalt.
 En engasjert forelder tok kontakt med Akerheim og fortalte om den lovende gjengen vi har i Norge, men også hvor begrenset midlene er til å både å bygge lag, matches internasjonalt, og på den måten inspireres til å legge ned enda mer innsats for å ta neste steg som toppidrettsutøvere.
Akerheim Eiendom håper deres bidrag på 100.000 over 18mnd både gir bedre muligheter nå, men også kan være et dytt til andre bedrifter om å komme på banen etterhvert
Takket være støtten fra Akerheim vil  ungdomslandslaget i år delta under Veronica's Cup i Slovenia, European Youth Cup i Sveits, samt Kings Archery i Nederland. Dette kommer i tillegg til samlinger hjemme i Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Bueskytterforbund

Norges Bueskytterforbund
Norges Bueskytterforbund

0840 Oslo

21 02 97 85http://bueskyting.no

Norges Bueskytterforbund er et særforbund i Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Bueskytterforbundet har 108 klubber i Norge og omrkring 2800 aktive bueskyttere. 

Bueskyting er en helårsidrett og en idrett alle kan drive med på tross av funksjonsnedsettelse. 

Vår visjon er: Bueskyting - En sport der alle har mulighet til å drive med en olympisk idrett enten på elite- eller mosjonsnivå.

Følg pressemeldinger fra Norges Bueskytterforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bueskytterforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bueskytterforbund

Ylva Hjelle (19) fra Oslo tok hjem EM-bronsemedaljen13.9.2021 20:59:00 CEST | Pressemelding

Etter en spennende bronsefinale kunne den nittenårige compound-skytteren Ylva Hjelle fra Sportsklubben Vidar i Oslo, juble over medaljeplassen. - Dette mesterskapet har vært en veldig berg- og dalbane for meg. For det første var det mange som skjøt annerledes i finalene enn de pleier, så det kom flere overraskende resultater, og for det andre hadde jeg en skade i armen som gjorde finaleskytingen vanskelig, sier den unge bueskytteren. Europamesterskapet i felt ble arrangert i Porec, Kroatia, og ble avsluttet 12. september.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye