Adecco Group

#1 sommerjobb. 1 student. 100 000,- i lønn.

Del

Når konsernsjefen i Adecco tar årets sommerferie, rykker en utvalgt student –et ledertalent – inn i lederrollen. Vikaren får bryne seg på reelle oppgaver en toppleder møter, og god innsikt i organisasjonens «nerve».

Zelia Moss - Konsernsjefen 2018
Zelia Moss - Konsernsjefen 2018

Hvem kan søke?

Alle studenter kan søke, også deltidsstudenter, uansett alder, bosted, studieretning og bakgrunn. Og sist, men ikke minst – man må ikke ha lagt planer for august 2019. 

Uoppnåelig?

 Ledertalenter finnes innen alle studieretninger, derfor oppfordrer Adecco alle som skulle være i tvil: Bli med på lederreisen! Uansett utfall, alle som deltar i rekrutteringsprosessen får nyttig erfaring. Gull verdt når man en dag kanskje kniver om drømmejobben.

Nytt i år 

I år søker man via Adeccos globale side, da kampanjen kjøres i 48 land samtidig.

Alle topp 10 får tilbud om sommerjobb i Adecco Group Norge.

 Rekrutteringsprosessen

 500 studenter som utmerker seg går videre til neste runde med videointervjuer og tester. Topp 20 vil bli oppringt for et dybdeintervju. I fjor knivet hele 5 000 om jobben! Topp 10 går til finalen og assessmentsenter med jury og publikum i Oslo 25. april.

Rekrutteringsprosessen starter tirsdag 5. februar.

Søknadsfrist er tirsdag 19. mars.

 Les hvordan det har gått med tidligere toppkandidater på konsernsjefen.no.

 Har du spørsmål? Kontakt konsernsjefen@adecco.no.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Zelia Moss - Konsernsjefen 2018
Zelia Moss - Konsernsjefen 2018
Last ned bilde

Lenker

Om Adecco Group

Adecco Group
Adecco Group
Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco Group er et av Norges ledende selskap innen HR og bemanning. Selskapet er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Konsernet har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere ute i jobb hos kunder hver dag.

I Norge består Adecco-konsernet av seks merkevarer: Adecco, Badenoch & Clark, BHC Construction, Ingeniør Compagniet, Modis og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg saker fra Adecco Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Adecco Group

3 grep som styrker ditt lederskap10.4.2018 16:21:29 CESTPressemelding

Ønsker du å bli en bedre leder, eller har du ambisjoner om å bli leder? Noen finner nøkkelen til godt lederskap ganske kjapt, mens andre leter forgjeves. Uavhengig av hva som måtte være din lederstil, så har jeg som lederutvikler erfart at noen grep er definitivt viktigere enn andre. Disse grepene vil nok ikke løse alle dine utfordringer som leder, men de vil i det minste plassere deg i en god posisjon for å løse det som måtte komme av problemstillinger. For det er nettopp det som er problemet – ledere kommer ofte ikke i posisjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom