Adecco Group

#1 sommerjobb. 1 student. 100 000,- i lønn.

Del

Når konsernsjefen i Adecco tar årets sommerferie, rykker en utvalgt student –et ledertalent – inn i lederrollen. Vikaren får bryne seg på reelle oppgaver en toppleder møter, og god innsikt i organisasjonens «nerve».

Zelia Moss - Konsernsjefen 2018
Zelia Moss - Konsernsjefen 2018

Hvem kan søke?

Alle studenter kan søke, også deltidsstudenter, uansett alder, bosted, studieretning og bakgrunn. Og sist, men ikke minst – man må ikke ha lagt planer for august 2019. 

Uoppnåelig?

 Ledertalenter finnes innen alle studieretninger, derfor oppfordrer Adecco alle som skulle være i tvil: Bli med på lederreisen! Uansett utfall, alle som deltar i rekrutteringsprosessen får nyttig erfaring. Gull verdt når man en dag kanskje kniver om drømmejobben.

Nytt i år 

I år søker man via Adeccos globale side, da kampanjen kjøres i 48 land samtidig.

Alle topp 10 får tilbud om sommerjobb i Adecco Group Norge.

 Rekrutteringsprosessen

 500 studenter som utmerker seg går videre til neste runde med videointervjuer og tester. Topp 20 vil bli oppringt for et dybdeintervju. I fjor knivet hele 5 000 om jobben! Topp 10 går til finalen og assessmentsenter med jury og publikum i Oslo 25. april.

Rekrutteringsprosessen starter tirsdag 5. februar.

Søknadsfrist er tirsdag 19. mars.

 Les hvordan det har gått med tidligere toppkandidater på konsernsjefen.no.

 Har du spørsmål? Kontakt konsernsjefen@adecco.no.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Zelia Moss - Konsernsjefen 2018
Zelia Moss - Konsernsjefen 2018
Last ned bilde

Lenker

Om Adecco Group

Adecco Group
Adecco Group
Sjølyst plass 2
0268 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco Group er et av Norges ledende selskap innen HR og bemanning. Selskapet er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Konsernet har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere ute i jobb hos kunder hver dag.

I Norge består Adecco-konsernet av seks merkevarer: Adecco, Badenoch & Clark, BHC Construction, Ingeniør Compagniet, Modis og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg saker fra Adecco Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Adecco Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom