Ving Norge

Ving fortsetter veksten – nytt reisemål i Spania

Del

Norges største reisearrangør tilbyr flere ulike reisemål langs Spanias solkyst. Nå tilføyes enda en nyhet til programmet.

Nerja er en vakker perle langs velkjente Costa del Sol, og ifølge markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum, skiller byen seg ut fra mange av de andre reisemålene i området.

– Husene er lavere, folkelivet er mer lokalt og byen lokker til seg besøkende både om sommeren og om vinteren. Dessuten er det alltid litt varmere i Nerja enn i Malaga fordi byens beliggenhet mellom Sierra Nevada og Middelhavet skaper et mikroklima som gjør at temperaturen stiger et par grader, forteller hun.

I vekst
Ving har sett en stor vekst i antall reiser til Costa del Sol de siste par årene. Salg av reiser til neste sommer har steget med 19 prosent. Og denne sommeren steg antall reiser til den spanske solkysten med 18 prosent mot året før.

– Vi tror denne veksten vil fortsette fordi det er så stort utvalg av rutefly mellom norske flyplasser og Malaga. Både i form av Norwegian, men også SAS som høyst trolig vil øke kapasiteten enda mer når de etablerer sine base i Malaga, sier Løkaas Fossum

Attraktive hotell
Kommunikasjonsdirektøren mener også at Vings gode hotellutvalg lokker flere turister til området.

– I Nerja har vi to ulike hotell å velge mellom. MB Boutique Hotel er et lekkert designhotell som henvender seg til voksne gjester. Her bor du i hjertet av byen og kan nyte solen i deilige senger på hotellets takterrasse. Marinas de Nerja Beach & SPA er et barnevennlig, pent hotell som passer for hele familien. Hotellet ligger rett ved stranden et par kilometer utenfor Nerja, og du kan spasere langs strandpromenaden hele veien inn til sentrum, sier hun.

Mange opplevelser
Og er du en av de som tror at solkysten bare er for solbadere tar du grundig feil. Her er det ifølge Vings kommunikasjonsdirektør mer enn nok å finne på. – En spasertur i Nerjas gater og smug er en opplevelse i seg selv. Her ligger det gode restauranter og lekre butikker tett i tett. I tillegg kan man se de spektakulære grottene Cuevas de Nerja, den vakre Acueducto del Águila og ikke minst de flotte mauriske byggverkene i Granada og Alhambra. Et tips er å leie bil samtidig med reisen. Da er det enkelt å reise rundt og se det du har lyst til, og likevel være tilbake i god tid til å utforske Nerjas fristende utvalg av spisesteder og barer, avslutter Løkaas Fossum.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom