Nasjonalforeningen for folkehelsen

Vetland skole og ressurssenter for hørselshemmede hoppet seg til seier

Del

Klasse 5A ved Vetland skole og ressurssenter for hørselshemmede er vinnere av Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse i Oslo. De syv elevene hoppet 60 minutter hver dag under konkurransen.

Sperrefrist: Onsdag 31. mai kl. 12:00. Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

STED: Vetland skole onsdag 31. mai klokken 12:00.

Premien blir delt ut av leder for Nasjonalforeningen for folkehelsens fylkesstyre i Oslo, Kristin Borg.

Over hele landet har over 100 000 skoleelever fra 4. til 7. klasse deltatt i Nasjonalforeningen for folkehelsens årlige hoppetaukonkurranse , Hopp for hjertet. Det tilsvarer over halvparten alle barneskolene i Norge. Konkurransen strakk seg over to uker tidligere i mai, og deltagerne har i gjennomsnitt hoppet tau 24 minutter hver dag.

Nøkkelord

Kontakter

Kontakt Kristin Borg 991 55 684.

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom