Arctic Race of Norway

Van der Poel vant første etappe i Arctic Race of Norway

Del

Den nederlandske mesteren Mathieu van der Poel vant første etappe i Arctic Race of Norway i Kirkenes foran Sergei Chernetski og Bart De Clercq.

Resultatliste etter 1. etappe:

1. Mathieu Van der Poel (COC) 3t 50'19''

2. Sergei Chernetski (AST) +04''

3. Bart De Clercq (SVB) +06''

Nøkkelord

Kontakter

Roger Solheim, mobil 992 26 638

Lenker

Om Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway
Arctic Race of Norway
Strandgata 9
9405 Harstad

https://www.arctic-race-of-norway.com/no/

Arctic Race of Norway er et profesjonelt etapperitt på landeveisykkel. Rittet arrangeres hvert år i ulike deler av Nord-Norge. Ideen om Arctic Race of Norway – et internasjonalt sykkelritt som finner sted i de tre nordligste fylkene av Norge – ble unnfanget på øya Andørja i Ibestad kommune, øya som hvert år avholder det lokale arrangementet Tour de Andørja. Den første utgaven av Arctic Race of Norway kom i august 2013. 

Arctic Race of Norway er i dag et etablert ritt på UCI sin internasjonale sykkelkalender, som del av Europatouren. Det var først ranket som kategori 2.1, men har siden 2015 vært et 2.HC-ritt, som er det nest høyeste nivået for et internasjonalt sykkelritt.

Følg saker fra Arctic Race of Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Arctic Race of Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Arctic Race of Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom