Spekter

Valgresultatet 2017 – hva nå?

Del

Spekter arrangerer frokostmøte med analyser av valgresultatet og hva vi kan forvente oss den kommende stortingsperioden.

Frokostmøte Valg 2017

Pressen er velkommen til å være tilstede. 

Du får høre:

Trine Eilertsen, politisk re daktør i Aftenposten - Bernt Aardal - statsviter og valgforsker  Lars Nehru Sand, politisk kommentator i NRK - Kjetil B. Alstadheim, politisk redaktør i DN  - Bård Vegar Solhjell - avtroppende stortingsrepresentant for SV - Svein Flåtten, avtroppende stortingsrepresentant for Høyre og Anne-Kari Bratten, administrerende direktør i Spekter.

Tid: torsdag 14. september kl 08:00 - 10:00
Sted: Hotel Bristol, Oslo

Det er ingen akkreditering, men vi ber om at du sender beskjed til ingvild.dahl.dornes@spekter.no om at du ønsker å delta.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Spekter

Spekter
Spekter
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 220 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg saker fra Spekter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Spekter

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom