Universitetet i Oslo

UiO åpner dørene for tusenvis av elever 8. mars

Del

Hvordan er det egentlig å studere ved Universitet i Oslo (UiO)? Det får over 3000 potensielle studenter svar på når de i dag, 8.mars, besøker Åpen dag ved UiO.

Årets avgangselever på videregående skole søker nå informasjon om studievalg og høyere utdanning. Om litt over en måned, 15. april, går fristen ut for å søke høyere utdanning gjennom Samordna opptak. UiO har gjennom året synligjort sitt studietilbud på både skolebesøk, utdanningsmesser, sosiale medier og rekrutteringskampanjer. I dag åpnes UiOs dører for tusenvis av elever.

- Vi tror elevene har nytte av å oppleve campus, snakke med studenter og kjenne studietilværelsen på kroppen, sier UiO-rektor Svein Stølen

Elevene som besøker UiO på Åpen dag kan delta deltar på miniforelesninger, aktiviteter og omvisning på campus, få karriererådgiving, snakke med nåværende studenter og mye mer.

- I dag skal vi fortelle, forklare og vise hvordan det er å være student ved UiO og gi et innblikk i hvordan studietiden vil arte seg. Vi håper Åpen dag vil åpne nye dører og bekrefte ønsker og tanker om studievalg for fremtidige UiO-studenter, avslutter Stølen.

Pressebilde av rektor Svein Stølen (foto UiO)

http://www.uio.no/personer/ledelsen/sveinst/svein-stolen-pressebilde-august2017.jpg?vrtx=view-as-webpage

Kontakter

Pressevakt UiO: 930 77 006

Bilder

Om Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo
Universitetet i Oslo
Problemveien 7
0316 OSLO

+47 22 85 50 50http://www.uio.no

Universitetet i Oslo er internasjonalt rangert som Norges fremste universitet, og har gitt og gir vesentlige bidrag til landets forskning, innovasjon og utdanning. Med 27 000 studenter og 6 000 tilsatte har UiO 8 fakultet, 2 museum og flere sentre. 

Følg saker fra Universitetet i Oslo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Oslo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universitetet i Oslo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom