Ving Norge

Thomas Cook Hotel Investment sikrer ytterligere 51 millioner Euro til kommende hotellinvesteringer

Del

Thomas Cook Group, som Ving Norge er en del av, annonserer i dag at samarbeidet med det sveitsiske hotellinvesteringsselskapet LMEY Investments har sikret dem ytterligere 51 millioner Euro fra CaixaBank, en av Spanias ledende banker. Dette muliggjør nye investeringer i egne hotell rundt Middelhavet og i Spania.

Fra hotellet Sunprime Pearl Beach på Kos.
Fra hotellet Sunprime Pearl Beach på Kos.

Thomas Cook Hotel Investment ble etablert i mars 2018 med formål om å være Thomas Cooks hovedplattform ved oppkjøp av nye eiendommer. Fondets flaggskip, Casa Cook Ibiza, åpner denne sommeren.

– Våre egne konsepthotell er skapt ut fra kundenes ønsker og behov, og de har vært en viktig del av vår suksess i mange år. Vi vet at de gjestene som bor på våre egne hotell er de mest fornøyde, noe som bidrar til at de kommer tilbake år etter år. Målet er å få enda flere hotell som eies og drives av oss, og dermed øke lønnsomheten vår, sier Vings informasjonssjef, Siri Røhr-Staff.

Les mer her: 
https://www.thomascookgroup.com/news/04022019/thomas-cook-hotel-investments-secures-51m-in-second-round-of-debt-funding?ref=Home

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fra hotellet Sunprime Pearl Beach på Kos.
Fra hotellet Sunprime Pearl Beach på Kos.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom