Get | TDC

TAFJORD GÅR TIL GET

Del

Energiselskapet TAFJORD tar med 20.000 kunder og går i partnerskap med Get TDC

Erik Espeset, konsernsjef i Tafjord, Gunnar Evensen, CEO i Get TDC, Gunnar Hareide, adm. dir. i Tafjord marked
Erik Espeset, konsernsjef i Tafjord, Gunnar Evensen, CEO i Get TDC, Gunnar Hareide, adm. dir. i Tafjord marked

TAFJORD avslutter avtalen med Altibox og satser på Get TDC fremover. Det nye partnerskapet betyr at Get TDC i første omgang skal levere TV og bredbånd til alle Tafjord-kundene på Sunnmøre.

-       TAFJORD har bygget ut det som kanskje er noe av Norges beste infrastruktur, som vi gleder oss til å fylle med innhold og tjenester. For kundene er dette en skikkelig gladsak hvor de får det beste fra to verdener, sier Gunnar Evensen, CEO i Get TDC.

Tilbyr en stor produkt- og tjenestebredde

Get TDC har over de siste årene investert mange milliarder kroner i tjenesteutvikling og infrastruktur. Gjennom partnerskapet med Get TDC får TAFJORD en god inngangsbillett til fremtidens bredbånd, tv, mobil og smarte hjem-løsninger.

-       Get TDC er et spennende selskap med en unik innovasjonskultur og et sterkt kundefokus. Den kombinasjonen sammen med mulighetene som ligger foran oss tror vi blir veldig bra for kundene våre, sier Gunnar Hareide, administrerende direktør i Tafjord Marked.

Fristende TV-løsninger

Get TDC har lenge vært en pioner innen tv-løsninger i Norge. Selskapet har lansert banebrytende tv-løsninger de siste årene med fleksibelt innholdsvalg og smartere tv-bokser, og de siste årene har nett-tv og strømme via Get-appen blitt en stor suksess. Til høsten planlegger også selskapet store oppgraderinger på TV-fronten.

-       I Get TDC fokuserer vi på kundeopplevelsen gjennom brukervennlighet og valgfrihet. Når vi oppgraderer TV-tilbudet vårt i høst vil vi kunne tilby TAFJORD-kundene det vi mener vil være verdens mest moderne innholds-plattform. Derfor klør vi i fingrene etter å avduke alt vi har planlagt fremover, sier Evensen.

Smarte løsninger følger i kjølvannet av bredbånd og TV

Get TDC har det siste året giret opp satsningen på smarthjem-løsninger, og har kjøpt majoriteten av det sterkt voksende gründerselskapet Futurehome. De videreutvikler Get Safe-konseptet med smarte brannvarslere og vanndetektorer for borettslag. Fremover kommer det løsninger for varme og lys-styring, nøkkelløse dører og elbillading både for borettslag og eneboliger.

Smarte løsninger for bedriftsmarkedet er også en satsning for Get TDC som er interessant for TAFJORD. Gjennom løsninger for små og mellomstore bedrifter kan TAFJORD og Get TDC levere teknologi og plattformer for tv-distribusjon, overvåkning, datasikkerhet, wifi, mobil og energibruk som skaper lønnsomme bedrifter.

-       Sammen med TAFJORD skal vi tilrettelegge for økt konkurransekraft i regionen og bidra til løsninger på store samfunnsutfordringer som for eksempel miljø, helse og datasikkerhet, avslutter Evensen

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Erik Espeset, konsernsjef i Tafjord, Gunnar Evensen, CEO i Get TDC, Gunnar Hareide, adm. dir. i Tafjord marked
Erik Espeset, konsernsjef i Tafjord, Gunnar Evensen, CEO i Get TDC, Gunnar Hareide, adm. dir. i Tafjord marked
Last ned bilde

Om Get | TDC

Get | TDC
Get | TDC
Maridalsveien 323
0872 Oslo

+47 21 90 00 00

Om TAFJORD

TAFJORD, som er Nord-Vestlandets største energikonsern, driver sin virksomhet innen fem ulike områder; vannkraft, energigjenvinning, strøm, kraftnett og telekom.

Konsernet består av morselskap og fire heleide datterselskap. I tillegg eier de også 54% av Mørenett, et av landets største nettselskaper.

Virksomhetsområdet Telekom omfatter fiberbaserte bredbåndstjenester til kunder i Møre og Romsdal. Utbygging av fiberinfrastruktur gjennomføres både i egen regi og i samarbeid med andre e-verk.

TAFJORD startet sin satsing innen bredbånd allerede i 2002. Den første kunden på fiberoptisk kabel ble tilkoblet noen år senere, i 2008. I dag har konsernet 20.000 kunder på fiber.

 

Om Get TDC

Get TDC er et norsk selskap tuftet på teknologisk utvikling innen bredbånd, tv, mobil, smarte byer og smarte hjem. Vi kobler hjemmet og arbeidsplassen opp til resten av verden.

Vi har 21 000 km høyhastighet infrastruktur. 1 700 000 millioner mennesker bruker tjenester våre hver dag. Og 800 medarbeidere i hele landet sørger for alt fungerer som det skal.

Gjennom 49 år har Get jobbet med å utvikle tv og bredbånd i Norge. Sammen med en rekke partnere kobler vi opp hver krik og krok i Norge med resten av verden.

Som en leverandør av kritisk infrastruktur gjennom TDC sine bedriftstjenester tar vi et stort ansvar for at Norge fungerer.

Get TDC har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Følg saker fra Get | TDC

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Get | TDC på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Get | TDC

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom