Konica Minolta

Stor sikkerhetstest: Gjentatte hackingforsøk på Konica Minoltas printere

Del

NTT DATA Services og NTT Security har gjennomført flere hackingforsøk på selskapets multifunksjonsprintere. Se hva testen konkluderte med.

NTT DATA Services og NTT Security har gjennomført flere hackingforsøk på selskapets multifunksjonsprintere. Se hva testen konkluderte med.

Hacking av vitale og konfidensielle opplysninger er en risiko virksomheter over hele verden daglig står ovenfor. For å se nærmere på dette problemet, engasjerte Konica Minolta Business Solutions U.S.A., Inc. (Konica Minolta) uavhengige NTT DATA Services og NTT Security for å gjennomføre flere hackingforsøk på selskapets populære serie med bizhub multifunksjonsprintere. Dette er de samme printerne  som leveres til norske bedrifter.

Hva ble testet?
Som en del av sikkerhetstesten ble det gjort flere anstrengelser på å få tilgang til operativsystemet til multifunksjonsprinterne av trente sikkerhetseksperter. Dette inneholdt forsøk på å få tilgang til data lagret på harddisken, infiltrering av nettverket via multifunksjonsmaskinene, samt faksport og USB. Alle forsøk på å trekke ut data mislyktes og personvernet til den lagrede informasjonen forble intakt. 

Kommentar fra Konica Minolta Norge:
Produktsjef i Konica Minolta Business Solutions Norway AS, Christian Nyhus, er svært fornøyd med testresultatet: - Denne testen konkluderer med at også Konica Minoltas norske kunder i det private- og offentlige næringslivet, er godt rustet mot hacking og sikkerhetsbrudd. 

- I det siste har datainnbrudd blitt et alvorlig problem i mange virksomheter, med stor pressedekning av datatyveri og hacking. Dette kan forårsake skade på ulike virksomheters økonomi - spesielt gjennom brudd på GDPR-regulativet. Dette er grunnen til at alle våre nye bizhub multifunksjonsprintere nå leveres med høyeste sikkerhetsnivå. Konica Minolta setter sikkerhet først og det er vi stolte av, avslutter produktsjefen.   

Komplett pressemelding og mer informasjon om NTT DATA Services og NTT Security her. For "Evaluation Report", kontakt Christian.Nyhus@konicaminolta.no. 

Dette er bizhub SECURE.                

Film om sikkerhet
Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Konica Minolta

Konica Minolta
Konica Minolta
Maridalsveien 323
0872 Oslo

09400http://www.konicaminolta.no

Konica Minolta Business Solutions Norway as er et globalt selskap som tilbyr bedrifter strukturerte arkiv- og dokumentsystemer, som forenkler, effektiviserer og gir bedrifter full oversikt i hverdagen. Vi er også en ledende leverandør av printere til bedrifter som tilbyr kopi, utskrift, skann og faks. Samt  digitalttrykk maskiner til grafisk bransje.