Agder Energi

Status strømbruddene på Agder

Del

Det har vært god fremdrift i feilrettingsarbeidet i løpet av natten. Arbeidet med å gjenopprette strømforsyningen til alle kundene fortsetter for fullt.

Torsdag 18. januar kl. 07.30 var antall strømløse kunder 533. Av disse er det 133 kunder som har vært uten strøm i lengre tid, mens det løpet av natten og morgentimene har oppstått nye strømbrudd.

Agder Energi Nett har montører ute på alle feilstedene og feilrettingen fortsetter til alle kundene får strømmen tilbake.

Kundene må være forberedt på at det fortsatt kan ta tid før de får strømmen tilbake. Det er mange feil flere steder i linjenettet, og det er mye og komplisert arbeid som må gjøres på hvert enkelt sted.

I forbindelse med feilrettingsarbeidet kan det være nødvendig å stenge strømmen for større deler av linjenettet enkelte steder, slik at arbeidene kan gjennomføres. Det blir sendt SMS til de kundene som må kobles ut før strømmen stenges.

Agder Energi Nett vil også torsdag befare linjenettet ved hjelp av helikoptre for å avdekke om det er trær som står i fare for å velte og forårsake strømbrudd.

Agder Energi Nett minner om at det er viktig å holde god avstand dersom en oppdager strømlinjer som har falt på bakken, lavthengende linjer og trær som har falt ned på linjene. Berøring kan medføre livsfare. Meld fra om slike situasjoner til kundesenteret på telefon 38 60 72 72.

Se vårt strømkart på aenett.no

Bilder fra feilrettingsarbeidet er tilgjengelig i mediebanken i vårt presserom i NTB.

Nøkkelord

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

38 60 70 00http://www.ae.no

Agder Energi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg saker fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Agder Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom