EVRY

Status på driftsproblemer

Del

EVRY jobber med alle tilgjengelige ressurser sammen med selskapets partner IBM for å reetablere tjenester i forbindelse med feilen i selskapets stormaskin.

Kunder opplever fremdeles at tjenester ikke er tilgjengelig. EVRY beklager sterkt de ulempene som dette medfører for våre kunder og deres brukere.

Det er en feil i en sentral stormaskin komponent som har forårsaket at flere banker er berørt av driftsproblemene. Feilen medfører at kunder ikke fikk tilgang til nettbank, mobil og minibanker.

Personer som har BankAxept/Visa og kredittkort kan derimot bruke dette i butikk i henhold til gjeldende regelverk.

EVRY vil i etterkant av hendelsen gå gjennom årsaksforholdene nøye og vurdere hvilke tiltak som skal iverksettes for å hindre at en slik feil skjer i igjen.

EVRY kommer med ny oppdatering klokken 18:00 eller så snart alle tjenester er bekreftet i normal drift.

Kontakter

Bilder

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

EVRY er Skandinavias ledende leverandør av IT-tjenester med lokal tilstedeværelse i over 50 byer og tettsteder. EVRY satser på utvalgte bransjer som offentlig sektor, bank og finans, forsikring, helse, energibransjen, olje og gass, produksjonsbedrifter, handel og logistikk, teknologi og kommunikasjon og servicebedrifter. Ved hjelp av bransjekunnskap og teknologisk innsikt skaper EVRY digitale fortrinn til fordel for sine kunder og bidrar til utviklingen av fremtidens informasjonssamfunn. EVRY har ca. 8 500 ansatte og en årlig omsetning på ca. 12.5 milliarder kroner.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom