Sony Music Norway

Sofian x Jonas Benyoub - På norsk!

Del

Etter et sterkt comeback som artist med strålende kritikker og en forrykende Lindmo-opptreden i skreppa er Stovnergutten nå tilbake med nok en selvransakelse, denne gangen på norsk.

Sofian fortsetter i samme fantastiske Nasheed-landskap men har nå med stjerneskuddet Jonas Benyoub.

Om låta sier Sofian selv:

"Denne sangen er om mine indre kamper. Den handler om de gangene jeg mister min vei, meg selv og vil tilbake. Tilbake til Gud. Tilbake til indre ro og tilfredshet. Tilbake til meg selv."

Videre sier Sofian om samarbeidet med Benyoub

«Første gang jeg spilte inn en sang med Jonas, var han bare tolv år gammel. Allerede da hadde han klare ambisjoner og mål i forbindelse med sin framtid, og en karisma få kan matche. Han er i mine ører en av de mest originale og teknisk avanserte rapperne og sangerne jeg har hørt i Skandinavia noen gang. Det har vært en ære, et privilegie og en enorm glede å få jobbe med Jonas- min bror."

Om samarbeidet med Sofian sier Benyoub

«Låta for meg er ett oppgjør med hykleriet mitt, jeg feiler, jeg lærer. Jeg kaster terning, og gambler med livet i blant.. Sofian fikk meg til å reflektere over nettopp dette.

Jeg har alltid sett på sofian som den beste vokalisten i landet, det er en ære å få være med på dette med han. Han er broren min»

Tilbake er tilgjengelig i alle plattformer 10.05.2019

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

ZadeKing teamer opp med Morgan Sulele på «Ta det rolig»6.6.2019 15:04:53 CESTPressemelding

De siste par årene har vi blitt vant med en jevn strøm med skamløst fengende norskspråklige afropoplåter fra ZadeKing. Låter som «Hun gjør meg vill», «Kumbaya» og «Hola Mamacita» (med Temur) har satt fyr på både dansegulv og radiobølger. Etter å ha gjestet Larsiveli sin P3-listede «Cash kommer inn», følger han nå opp med «Ta det rolig» ft. Morgen Sulele fredag 7. juni- kanskje ZadeKing sin mest personlige låt til nå.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom