Sector Alarm

Slår et slag for damefotballen - signert med Norges to beste lag

Del

Sector Alarm har tro på damefotballen og har nå sikret seg et sponsorsamarbeid med Norges to beste kvinnelag i fotball. Nå er både Avaldsnes og Stabæk Fotball i «stallen» og alarmselskapet er rimelig sikker på at samarbeidet betyr gull – for alle parter!

Avtalen med Stabæk sikrer Sector Alarm et samarbeid med Norges to beste lag. (Foto: Stabæk Media v/Kristian Bjerke)
Avtalen med Stabæk sikrer Sector Alarm et samarbeid med Norges to beste lag. (Foto: Stabæk Media v/Kristian Bjerke)

-Dette betyr at vi nå har sikret oss to topplag i Toppserien. Vi er veldig opptatt av vinnerkultur, sier administrerende direktør i Sector Alarm Viggo Skeisvoll. –Så vel Avaldsnes som Stabæk Fotball er bygget opp på verdier som vi ønsker å identifisere oss med, men slike samarbeid handler alltid om hva vi kan få til sammen og hva vi kan få tilbake av oppmerksomhet, publisitet og salg.

Lykkes på Haugalandet

-Samarbeidet med Avaldsnes har gitt oss veldig gode resultater på Haugalandet. Veksten i området er tre ganger høyere enn i resten av landet. Vi har hatt mange aktiviteter og spillerne selv har vært veldig aktive. Vi tror på damefotballen, satser på damefotballen og vi har erfart at det er et stort potensiale for videre vekst. Disse erfaringen ønsker vi å ta med oss, videreføre og utvikle for regionen Asker og Bærum. Vi gleder oss til også å bli en del av Stabækfamilien, som har et veldig interessant nedslagsfelt vi ønsker å styrke oss i, sier Skeisvoll.

Best på og utenfor banen

-Vi er vant til å bli målt på prestasjon i Avaldsnes. Både de aktive og vi som jobber i administrasjonen har i tillegg til det sportslige, som jo er i Norgestoppen, også full fokus på hva vi kan få til sammen med våre partnere, sier Svein Hegland som er markedssjef i Avaldsnes. -Vi har lykkes bra, men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Her er vi alle aktive og ønsker å bidra for at partnerne skal lykkes!

Widvey: Damefotballen fortjener mer oppmerksomhet

Thorhild Widvey, som er styremedlem i Avaldsnes, er imponert over hva Avaldsnes og Sector Alarm har fått til sammen. –Slik jeg ser det er mye av årsaken til de gode resultatene et godt og målrettet samarbeid mellom Sector Alarm og Avaldsnes. - Det er egentlig helt urimelig at kvinnefotballen ikke får mer oppmerksomhet i media og blant mange sponsorer. Her trengs et løft og en kampanje for å rekruttere flere kvinner til fotballen og flere sponsorer og mer oppmerksomhet i media! 

Vil bidra og løfte frem kvinnefotballen

-Jeg vil gjerne være med og løfte frem kvinnefotball! Jeg ser at kvinnene ikke får den oppmerksomhet de fortjener. Kvinner må få samme ut utviklingsmuligheter som det mennene får!  Jeg ble oppmerksom på dette da jeg var idrettsminister og gleder meg nå til å bidra lokalt for å realisere drømmen til at flere kvinner kan lykkes med toppfotball! 

 Toppfotball blir det garantert også når Avaldsnes tar imot Stabæk søndag 7. mai. –Jeg er sikker på at dette blir en spennende kamp med stor innsats fra begge lag som gjør alt de kan for å vinne. –Jeg heier på begge lag, sier Viggo Skeisvoll som er født og oppvokst på Avaldsnes og som nå bor i Stabækland og er hyppig gjest på Nadderud. –Jeg håper og tror at samarbeidet med de to beste klubbene i Norge skal bidra til å gi kvinnefotballen et løft!

Kontakter

Bilder

Avtalen med Stabæk sikrer Sector Alarm et samarbeid med Norges to beste lag. (Foto: Stabæk Media v/Kristian Bjerke)
Avtalen med Stabæk sikrer Sector Alarm et samarbeid med Norges to beste lag. (Foto: Stabæk Media v/Kristian Bjerke)
Last ned bilde
Her er Administrerende direktør Viggo Skeisvoll sammen med Avaldsnestrekløveret Svein Hegland, Ingrid Ryland og Janneth Hægland.
Her er Administrerende direktør Viggo Skeisvoll sammen med Avaldsnestrekløveret Svein Hegland, Ingrid Ryland og Janneth Hægland.
Last ned bilde

Om Sector Alarm

Sector Alarm
Sector Alarm
Postboks 113 Grefsen
0409 Oslo

915 03033http://www.sectoralarm.no

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2017 en omsetning på litt over 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 520.000 kunder og over 1.750 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania og Frankrike. I Norge har selskapet 175.000 kunder og 600 medarbeidere. Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Følg saker fra Sector Alarm

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sector Alarm på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sector Alarm

Sector Alarm inngår byråavtale med Starcom i Norge28.11.2018 10:04Pressemelding

Etter en omfattende mediebyråpitch velger Sector Alarm Starcom som partner i Norge. Samarbeidet omfatter hele tjenestespekteret innenfor mediebyråtjenesten. Siden etableringen i 1995 har Sector Alarm blitt det nest største alarmselskapet i Europa, med mer enn 500 000 kunder og over 1 700 ansatte. Samarbeidet inkluderer markedene i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike og Spania. Gjennom Publicis-byråene Starcom og Zenith.

Bruk nattmatvett i julebordstiden13.11.2018 07:00Pressemelding

Vi er på vei inn i julebordsesongen - med tradisjonsrike julebord med kollegaer og gode venner som ofte varer langt ut i de sene nattetimer. Erfaringer fra tidligere år viser at stadig flere avslutter en sen julebordnatt med nattmat. Favoritten er en pizza som "bare" skal varmes 10 minutter i ovnen. Disse 10 minuttene er det mange som benytter til en velfortjent «strekk» på sofaen. En strekk som i mange tilfeller varer helt til brannalarmen går.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom