KS

Skoletinget 2018 om samskaping

Del

Skoletinget arrangeres av KS 10. og 11. januar 2018. Hovedtema i år er samskaping. Kunnskapsministeren kommer for å dele ut Skoleeierprisen.

Skoletinget går av stabelen 10. – 11. januar 2018 på Clarion Hotell & Congress, Oslo Airport Gardermoen.

Til Skoletinget kommer kommuner og fylkeskommuner ved folkevalgte og administrasjon, skoleledere, tillitsvalgte, UH- sektor, foreldre, Elevorganisasjonen, statlige myndigheter med flere som er interessert i norsk skole. Hovedtema i år er Samskaping - ledelse, ansvar og tillit.

På konferansen kommer blant annet forfatter og rådgiver, Charles Leadbeater fra Londonspeaker, som snakker om betydningen av en aktiv elevrolle for en innovativ og framtidsrettet utdanning.

Professor Linda Lai fra BI foreleser om betydningen av mestringsorientert ledelse, ansvar og tillit.

Elevenes behov for kompetanse i framtida og nytt læreplanverk blir sentrale tema under konferansen. Overordnet del og fagfornyelsen vil bli presentert av direktør i Utdanningsdirektoratet, Hege Nilsen, og kommentert av direktøren for Norsk senter for menneskerettigheter, Inga Bostad.

På Skoletinget møter du også:

Styreleder i KS Gunn Marit Helgesen
Leder av Utdanningsforbundet Steffen Handal
Leder i Unio Ragnhild Lied
Leder i Elevorganisasjonen Rahman Chaudhry

Kunnskapsministeren deler ut Skoleierprisen 2018.

Les mer om Skoletinget her:

Pressen er hjertelig velkommen!

Kontakter

Bilder

Lenker

Om KS

KS
KS
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo

24 13 26 01http://www.ks.no

Følg saker fra KS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom