Barnekreftforeningen

Samlet inn 110 170 kroner til Barnekreftforenignen ved å krabbe Lillestrøm- Larvik

Del

Fredag 30.09 blir det fest på Gardemoen til ære for alle krabberne til Ove Øderud. Da han tapte et veddemål måtte han krabbe distansen Lillestrøm-Larvik (ca. 130 km) dersom Leicester vant Premier League - noe de som kjent gjorde. Med seg på veien fikk han mange gjestekrabbere, som alle har bidratt til å samle inn penger til Barnekreftforenignen. I dag leverer de sjekken på 110 170 kroner.

- Det er noe vi er stolte av og for meg personlig blir det en fin kveld der jeg kan få hedre alle sammen som ble med på mitt gale veddemål. Så mange fantastiske mennesker jeg kjenner og så mange fantastiske mennesker der ute som bidro med positive oppmuntringer og fine ord, forteller Ove Øderud som startet den lange krabbeturen.

Turen på den merkelige, og morsome sommeren som ble mye mere enn bare krabbing avsluttes på Brudalen sand på Gardemoen i kveld kl 18.00.

Ove er svært takknemlig for alle som har deltatt og støttet, og arrangerer denne festen for å hedre alle som bido. Ove har hele tiden vært bestemt på å fullføre veddemålet, og bestemte seg samtidig for å benytte anledningen til noe positivt og samle inn penger til en sak han brenner for: Barnekreftforeningen.


Krabbeaksjonen startet på Årasen stadion den 1.juli i pausen i kampen mellom LSK og Tromsø. Ved hjelp av en rekke idealistiske kjente og ukjente gjestekrabbere har han nå samlet inn 110 170 kroner.


Innsamlingen har i hovedsak bestått av donasjoner fra privatpersoner, men også bedrifter som Betsson, Kiwi, Select og Global Concept Mittcon AS har bidratt. På veien mot Larvik har Ove også mottatt gaver som har blitt auksjonert bort - flotte bilder av en anerkjent kunster, tursekk, signert fotball av John Arne Riise, draktsett, fotballer og drikkeflasker fra Betsson, billetter til danskefergen, fruktkurv fra Kiwi Gystad m.m.

Nøkkelord

Kontakter

Ove Øderud: 455 14 992

Lenker

Om Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen
Øvre Vollgt. 11, 3 etg
0158 Oslo

02099http://www.barnekreftforeningen.no

Om Barnekreftforeningen: Barnekreftforeningen ble stiftet i 1982 av foreldre til barn med kreft. Foreningen drives på frivillig basis av foreldre som har eller har hatt barn med kreft. Foreningen har 14 fylkesforeninger rundt om i landet og formålet er å være en støttepartner og informasjonskilde for familier som rammes av barnekreft. Barnekreftforeningen jobber med å sette fokus på barnekreft i samfunnet og øke forskning innenfor barnekreft. Barnekreftforeningen samarbeider med Kreftforeningen og er medlem av Innsamlingskontrollen.

Følg saker fra Barnekreftforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Barnekreftforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Barnekreftforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom