Sony Music Norway

Rytmeklubben ute med "Drugs You Do"!

Del

Rytmeklubben er Henrik the Artist, Hi Tom, DJ Karaoke og Torjus, en gjeng med DJ-er og produsenter som har gått sammen for å forme Norges eneste selvproklamerte «klubb-boyband». 15. september er de aktuelle med singelen «Drugs You Do», en låt skrevet under de harde nordiske vintermånedene.

Hør "Drugs You Do" her!

«Vi skrev Drugs You Do i Stockholm mens en svær snøstorm traff og effektivt stengte hele byen. Karaoke kom seg nesten ikke fra flyplassen og inn til studio og Henrik ble nesten strandet i Stockholm da han forsøkte å komme seg hjem. Men studioet var koselig og hadde et pingpong-bord, så vi tilbragte mesteparten av tiden der men rakk likevel å lage en låt som handlet om å ønske å være noens narkotika. At din kjærlighet gjør noen avhengig av deg og at man noen ganger føler man må jobbe hardt for den kjærligheten.»

Ved å mikse en typisk nordisk sans for popmelodi med en enorm begeistring for sjangeroverlappingen til undergrunnsmusikk viser Rytmeklubben at de er et av de mest spennende navnene i fremtidens popmusikk. 

"Drugs You Do" er tilgjengelig på alle plattformer 15. september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Lars Evanger
Foto: Lars Evanger
Last ned bilde
Foto: Lars Evanger
Foto: Lars Evanger
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom