Samferdselsdepartementet

Pressetreff 29. juni med samferdselsministeren på Oslo S om togtilbudet på Østfoldbanen

Del

Fredag 29. juni vil samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen orientere om arbeidet med å styrke persontogtilbudet på Østfoldbanen på kort sikt.

Tid: 29. juni kl. 12.45
Sted: Oslo S, plattform 7/8, mellom felt D og E  

Samferdselsministeren vil orientere og svare på spørsmål, sammen med fagfolk fra relevante underliggende etater og virksomheter i jernbanesektoren.  

Journalister som ønsker å delta på pressetreffet, må melde seg på via e-post til bis@sd.dep.no.

Pressekontakt: Edvard Andersen, Kommunikasjonsenheten i Samferdselsdepartementet, tlf.: 90511667, e-post: edvard.andersen@sd.dep.no.

Vel møtt!

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

78,5 millionar kroner til meir sykling og gåing på fylkeskommunale og kommunale vegar i 20197.1.2019 12:02Pressemelding

- Vi ønsker å legge til rette for at fleire tar beina fatt eller syklar når dei har høve til det. Da skaper vi betre mobilitet og miljø, i tillegg til betring av folkehelsa. Regjeringa må sørge for at infrastrukturen er på plass slik at fleire synes det er både trygt og attraktivt. For 2019 fordeler vi 78,5 millionar kroner for å støtte opp om tiltak og prosjekt fylkeskommunane og kommunane har ansvaret for, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom