Samferdselsdepartementet

Pressetreff 29. juni med samferdselsministeren på Oslo S om togtilbudet på Østfoldbanen

Del

Fredag 29. juni vil samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen orientere om arbeidet med å styrke persontogtilbudet på Østfoldbanen på kort sikt.

Tid: 29. juni kl. 12.45
Sted: Oslo S, plattform 7/8, mellom felt D og E  

Samferdselsministeren vil orientere og svare på spørsmål, sammen med fagfolk fra relevante underliggende etater og virksomheter i jernbanesektoren.  

Journalister som ønsker å delta på pressetreffet, må melde seg på via e-post til bis@sd.dep.no.

Pressekontakt: Edvard Andersen, Kommunikasjonsenheten i Samferdselsdepartementet, tlf.: 90511667, e-post: edvard.andersen@sd.dep.no.

Vel møtt!

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Fusk på førarprøva skal gi inntil 1 års karantene16.11.2018 11:54Pressemelding

– Å sørge for betre trafikktryggleik er ein av regjeringas viktigaste oppgåver. Difor må vi hindre at førare som ikkje er kvalifiserte slepp ut i trafikken. No foreslår vi at kandidatar som fuskar til førarprøva skal kunne få inntil 1 års karantenetid før dei kan gå opp til ny prøve. Ei lengre karantenetid for dei som fuskar enn for dei som strykar vil både opplevast som rettferdig, i tillegg til å ha ein avskrekkande effekt, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom