Landbruks- og matdepartementet

Presseinvitasjon: Tilleggsforandlingene i jordbruket

Del

Det inviteres til pressekonferanse, i dag, i forbindelse med tilleggsforhandlingene mellom staten og Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

Sted: R6 Teatergata 9 (Presserommet i 1.etg.)
Tid: 30. august Kl.: 13:00

Pressekonferansen blir sendt direkte på Nett-TV. på Regjeringen.no

Kontaktperson kommunikasjonssjef Ottar Løvik, mob.: 481 40 477.

Om Landbruks- og matdepartementet

Landbruks- og matdepartementet
Landbruks- og matdepartementet
Pb 8007 Dep.
0030 Oslo

22 24 92 50https://www.regjeringen.no/no/dep/lmd

Landbruks- og matdepartementet (LMD) har hovudansvar for mat- og landbrukspolitikken. Det omfattar arealforvalting, jord- og skogbruk, husdyrhald, reindrift og utvikling av nye næringar med utgangspunkt i landbruket.

Følg saker fra Landbruks- og matdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Landbruks- og matdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Landbruks- og matdepartementet

Avvikling av pelsdyrnæringen og spørsmål om kompensasjon til pelsdyroppdrettere9.10.2018 13:28Pressemelding

Jeløya-plattformen sier at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen, og at det tas sikte på å fremme en lovproposisjon til Stortinget om forbud mot pelsdyrhold med en avviklingsperiode for eksisterende produsenter frem til årsskiftet 2024/2025. Forslaget vil innebære at det er lov å holde pelsdyr frem til pelsingssesongen for produksjonsåret 2024 er avsluttet, dvs. til 1. februar 2025.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom