Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

Presseinvitasjon: Tar statlig sektor gode nok beslutninger?

Del

Fremmer det norske systemet de gode og langsiktige beslutningene? Tar vi de riktige valgene? Tidligere statsminister Fredrik Reinfeldt kommer til Norge mandag 25.januar for å dele sine erfaringer og refleksjoner om hva som må til for å kunne ta gode, velfunderte beslutninger.

Presseinvitasjon/priv.til. red:
Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 11.
Kart: http://www.oslokongressenter.no/kart/
Tid: 9.30-16.00 (registreringen begynner kl 8.30)

Kunnskap og bevissthet om hvordan statlig sektor fatter de gode beslutningene er nødvendig for at resultatet skal bli best mulig.

Mandag 25.januar samler Direktoratet for økonomistyring (DFØ) 800 ledere og styringseksperter i staten til Styringskonferansen – hvor bedre beslutninger er årets tema.

Hvis du er interessert i hva staten bruker penger på og hvordan den styres, er dette konferansen for deg.

Høydepunkter fra programmet:

• 9.40: Fredrik Reinfeldt, tidligere statsminister i Sverige deler sine erfaringer og refleksjoner om samspillet mellom politikken og forvaltningen.
MERK: Det er mulig for pressen å snakke med Reinfeldt rett etter hans innlegg.

• 10.55: Øystein Børmer, leder for Børmer-utvalget og direktør i Direktoratet for økonomistyring (DFØ) vil blant annet se nærmere på hvordan Børmer-utvalgets konklusjoner kan hjelpe statlig sektor med å ta bedre beslutninger.

• 13.40: UDI-direktør Frode Forfang deler UDIs erfaringer det siste halvåret med asyl- og flykningkrisen. Hva har de lært? Hva skulle de gjerne visst på forhånd?

• 14.25: Finansminister Siv Jensen har ordet og Bedre stat-prisen deles ut. Bedre stat-prisen går hvert år til det virksomhetstiltaket som best har bidratt til å realisere DFØs visjon om effektiv ressursbruk i staten.

• 14.45: NAV-direktør Sigrun Vågeng går nærmere inn på brukernes gjennomgang av NAV i 2015. Hvordan omsetter man anbefalingene til resultater i praksis? Og hvordan får man en kompleks organisasjon til å realisere felles mål?

Se hele programmet her


Ønsker du å delta på Styringskonferansen? Eller snakke med en av foredragsholderne?
Ta kontakt med Guri Smenes Five
kommunikasjonsrådgiver
tlf: 92030352  
e-post:gufi@dfo.no

 

Nøkkelord

Kontakter

Guri Smenes Five
kommunikasjonsrådgiver
tlf: 92030352
e-post:gufi@dfo.no

Lenker

Om Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

Direktoratet for økonomistyring (DFØ)
Direktoratet for økonomistyring (DFØ)
Karl Johans gate 37B
0162 Oslo

400 07 997http://www.dfo.no
Direktoratet for økonomistyring (DFØ) er statens ekspertorgan på økonomi- og virksomhetsstyring i staten, og er underlagt Finansdepartementet. DFØ forvalter statens økonomiregelverk, og leverer lønn- og regnskapstjenester til statlige virksomheter.

Følg saker fra Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Direktoratet for økonomistyring (DFØ) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom