Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

Presseinvitasjon: Styringskonferansen 2018

Del

Fører mål- og resultatstyring til detaljstyring og overdreven kontroll? Og trenger vi en tillitsreform i offentlig sektor? Noen av verdens fremste eksperter kommer til Styringskonferansen for å snakke om et aktuelt og omstridt tema innen statlig styring.

Presseinvitasjon/priv.til. red:
Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 11.
Kart: http://www.oslokongressenter.no/kart/
Tid:  Onsdag 24. januar, 9.30-16.00 (registreringen begynner kl 8.30)

Sverige og Danmark er ofte nevnt som eksempler på land som har innført tillitsreformer og gått bort fra mål- og resultatstyring i offentlig sektor. Men stemmer det at de har forlatt målstyringen?

Finansminister Siv Jensen deler ut årets Bedre stat-pris, som går til en statlig virksomhet som best har bidratt til effektiv ressursbruk i staten.

I løpet av en femårsperiode har New Zealand klart å oppnå resultater som utgjør en forskjell for hele befolkningen. Iain Rennie, som har vært med på å utvikle programmet, kommer til Styringskonferansen for å fortelle om hemmeligheten bak New Zealands suksess.

Se hele programmet her. 

Styringskonferansen er den største fagkonferansen for styring i staten, og har som mål å inspirere og motivere til god styring i statlige virksomheter. Direktoratet for økonomistyring (DFØ) arrangerer konferansen. 

Ønsker du å delta på Styringskonferansen? Eller snakke med en av foredragsholderne? 

Ta kontakt med Anniken Celine Berger
Kommunikasjonsrådgiver 
Tlf: 93005355
E-post: anniken.berger@dfo.no

Bilder

Lenker

Om Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

Direktoratet for økonomistyring (DFØ)
Direktoratet for økonomistyring (DFØ)
Karl Johans gate 37B
0162 Oslo

400 07 997http://www.dfo.no

Direktoratet for økonomistyring er statens ekspertorgan på styring i staten, og leverer lønns- og regnskapstjenester til statlige virksomheter. DFØ er underlagt Finansdepartementet.

Følg saker fra Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Direktoratet for økonomistyring (DFØ) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom