Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Troms tirsdag 12. februar

Del

Samferdselsminister Jon Georg Dale reiser til Troms tirsdag 12. februar. Hovedtema for besøket vil være veiene i området og tungtransport. Statsråden vil også være med på en utekontroll.

Foto: Olav Heggø
Foto: Olav Heggø

Statsråden skal blant annet treffe representanter for sjømatklyngen Senja. Det innebærer besøk til ulike fiskebedrifter på Senja med fokus på transport til og fra området. Samferdselsministeren får sitte på i en lastebil mellom to bedriftsbesøk for å høre mer om utfordringene på veien fra dem som kjører der daglig.

Dagen starter med besøk til Brødrene Karlsen på Husøy 09.30.

I løpet av dagen skal statsråden også innom bedriftene Nergård og Wilsgård.

Samferdselsministeren vil i tillegg delta på en utekontroll i regi av Statens vegvesen.

Pressekontakt for turen er kommunikasjonsrådgiver Henrik Jonassen: hj@sd.dep.no / 976 28 091

Nøkkelord

Bilder

Foto: Olav Heggø
Foto: Olav Heggø
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Transport21: Korleis skal vi løyse framtidas transportutfordringar18.2.2019 14:55:23Pressemelding

- Digitalisering og autonomi brukt på rett måte kan skape ein betre reisekvardag, effektivisere næringstransporten og hjelpe oss å nå andre viktige mål i transportpolitikken. Teknologi vil også vere avgjerande for å oppnå utslippskutt. Eg er difor glad for at vi gjennom Transport21 no samlar flinke og engasjerte folk som kan gje oss råd om korleis vi best kan innrette innsatsen for forsking og innovasjon i samferdselssektoren, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom