Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Hordaland tirsdag 15. januar.

Del

Samferdselsminister Jon Georg Dale er i Hordaland tirsdag 15. januar. Statsråden har møte med Stord lufthavn, får orientering om Hordfast, befarer Svegatjørn-Rådal og besøker Os vidaregåande skule. Pressen er invitert til å delta på alle deler av programmet.

Pressekontakt for turen er kommunikasjonsrådgiver Henrik Jonassen: hj@sd.dep.no / 976 28 091

Program

09:30: Møte med Stord lufthavn. Lufthavnsjef Jan Morten Myklebust leder møtet, som finner sted i ankomstterminalen.

11.00: Orientering om Hordfast. Oppmøte Sandvikvåg ferjekai. Orienteringen skjer primært på ferja over til Halhjem. Det vil være mulig å intervjue statsråden på Sandvikvåg ferjekai før ferja går. Regionveisjef i Statens vegvesen region vest, Helge Eidsnes, orienterer.

13.00: Omvisning Os vidaregåande skule. Skolen har blant annet yrkessjåfør-, anleggsteknikk- og anleggsmaskinmekanikerlinjer som har elever fra hele landet. Rektor Johan Henrik Lassen står for omvisningen.

14.00: Befaring Svegatjørn-Rådal. NB: Påmelding for presse. Det arrangeres busstur inn på anlegget og det må derfor avklares på forhånd hvor mange som skal være med. Tilbakemelding innen mandag 14. januar kl. 12.00. 
Avreise fra Os vidaregåande skule. Regionveisjef i Statens vegvesen region vest, Helge Eidsnes, leder befaringen.

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Trondheimsområdet får byvekstavtale – sikrer statlige bidrag til Metrobuss og tiltak for gående og syklende15.3.2019 14:19:01 CETPressemelding

- Dette er en viktig milepæl, og jeg gratulerer både innbyggerne og politikerne i Trondheimsområdet med resultatet av forhandlingene. Jeg håper de pågående forhandlingene med andre storbyområder kan sluttføres med tilsvarende gode opplegg for bedre fremkommelighet, miljø og arealbruk, sier statssekretær Anders Werp i Samferdselsdepartementet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom