DFDS

Presseinvitasjon: Prøvesmaking av Michelin-kokkene Christian Mortensen og Søren Wesths meny på DFDS

Del

I samarbeid med stjernekokkene Søren Westh, kjent blant annet fra Noma og elBulli, og Christian Mortensen, tidligere kjøkkensjef på The Paul, har vi gleden av å invitere redaksjonen til prøvesmaking av menyen på vår nye restaurant Sjø - om bord på DFDS Seaways!

DFDS har de siste årene satset knallhardt på mattilbudet om bord, og ambisjonene med det nyutviklede restaurantkonseptet er intet mindre enn å innkassere en Michelin-stjerne.

– Å bygge opp en restaurant til det nivået er en enorm oppgave i seg selv, og nå skal vi gjøre det om bord på et skip, med både plassbegrensninger og potensiell sjøgang. Det er jo helt vilt – og en utfordring jeg ikke kunne si nei til, sier Westh.

Sammen med seg på laget har han fått en annen Michelin-kokk, Christian Mortensen, kjent fra blant annet The Paul i Tivoli. Mortensen har gått inn i rollen som kjøkkensjef på Sjø, og vil gi korte presentasjoner av konseptet, maten og vinen mellom de fire rettene på prøvesmakingen.

Tid: Torsdag 3. mai kl. 12:00 – 15:00
Sted: DFDS, Akershusstranda 31, Skur 42 (Vippetangen) 

Hjertelig velkommen til en annerledes smaksopplevelse!

Påmeldig, eventuelle spørsmål og forespørsler om intervjuer rettes til Ellen Anna Gaup på epost ellen.anna@trigger.no. Hun kan også nås på telefon 902 09 545.

Bilder

Om DFDS

DFDS
DFDS
Akershusstranda 31
0150 Oslo

21 62 10 00http://www.dfds.no

Følg saker fra DFDS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra DFDS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra DFDS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom