Sony Music Norway

Peder Elias slipper «Good For You»

Del

Popartisten Peder Elias er klar med sin tredje single «Good For You».

Trønderen Peder Elias kombinerer det å lese til Bachelor i Populærmusikk med å skape nettopp populærmusikk; som låtskriver, produsent og artist. Han liker at tekster med kjent tematikk har en liten vri, og «Good For You» er en bittersøt låt om det å ville – eller i hvert fall ville gi uttrykk for å – ønske en eks alt godt. Selv om det stikker i hjertet at det er h*n som har fått ny kjæreste først. 

 Låta ble til i samarbeid med Junior Oliver Frid og Espen Andreas Haugland, så ingen av de tre trenger å innrømme at sjalusien er selvopplevd, de kan bare skylde på hverandre. Med «Good For You» følger Peder Elias opp låtene «Simple» og «Vultures» som fikk strålende mottagelse og radiolistinger. I tiden opp mot Valentines er det kanskje også et ekstra stort behov for det vi liker å tenke på som «verdens hyggeligste f**k you-låt».


«Good For You» er ute på alle platformer fredag 1. februar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom