Virke

Påminnelse: Virkes julehandelsseminar i dag kl. 1000

Del

Hvordan blir årets siste måned for handelsnæringen? Hvor mye penger kommer nordmenn til å bruke i faghandel og i daglivarebutikkene? Få svarene på årets julehandelsseminar hos Hovedorganisasjonen Virke.

Velkommen til julehandelseminar hos Virke mandag 5. november kl. 1000-1100

Sted: Hovedorganisasjonen Virke, Henrik Ibsens gate 90, Solli plass, Oslo

Virke vil innlede om de dramatiske endringene handelen står overfor. Deretter vil vi legge frem årets prognoser og analyser av julehandelen og sesongens betydning for handelsnæringen.

Møt:

  • Harald J. Andersen, direktør for Virke Handel
  • Bror William Stende, direktør for Virke Faghandel
  • Ingvill Størksen, direktør for Virke Dagligvare

Det vil være anledning til å gjøre egne intervjuer med alle tre.

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt kommunikasjonsrådgiver Vibeke Norbye.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsensgate 90
0230 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er den ledende hovedorganisasjonen for tjenestenæringene i Norge, og representerer over 21 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

RETTELSE I TEKSTEN Virke er glad for at sysselsettingsutvalget åpner for endret sykelønnsordning!28.3.2019 10:59:49 CETPressemelding

– Virke har stått i front for å kreve at vi som samfunn må ta sykelønnsdebatten, og vi mener det er positivt at det nå foreslås konkrete endringer i sykelønnsordningen. Norge har verdens høyeste sykefravær og 32 millioner tapte dagsverk hvert eneste år. Bare i detaljhandelen var det nesten en halv million tapte dagsverk i 3 kvartal 2018, sier Ivar Horneland Kristensen administrerende direktør i Virke.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom