Hæren

ØVELSE ”REIN 1” I MIDT-TROMS NESTE UKE (UKE 6)

Del

Fra mandag 6. til fredag 10. februar vil Brigade Nord gjennomføre øvelse Rein 1 i Midt-Troms, mellom Storsteinnes og Setermoen. Øvelsen vil påvirke trafikken i perioder. Vis hensyn!

Allerede i slutten av uke 5 og gjennom helgen vil en del tungt materiell bli flyttet fra militærleirene på Setermoen, Skjold og Bardufoss, og inn til skytefeltene Mauken-Blåtind og Setermoen.

3500 soldater og flere hundre kjøretøy skal delta på øvelsen, som hovedsakelig vil foregå i skytefeltene. Det må allikevel påregnes en god del militær trafikk både på E6, og fylkesveiene i Midt-Troms, spesielt i starten og slutten av øvelsen.

Øvelsen har til hensikt å spisse Brigade Nords operative evne, og trene på offensive operasjoner og øke brigadeledelsens evne til å planlegge og lede operasjoner.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Hæren

Hæren
Hæren
Hærstaben, Rusta leir
9325 Bardufoss

+47 03003https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom