Ocean Installer

OCEAN INSTALLER TILDELT STATOIL-KONTRAKT FOR PROSJEKTER PÅ JOHAN SVERDRUP, UTGARD OG BAUGE

Del

Ocean Installer har blitt tildelt en kontrakt for subseainstallasjon og tie-in-operasjoner for Statoil på Johan Sverdrup, samt Utgard og Bauge.

Normand Vision. Foto: Ocean Installer
Normand Vision. Foto: Ocean Installer

Tildelingen er en del av Statoils Marine Wave 2-program og betyr at Ocean Installer vil fortsette å spille en nøkkelrolle i subseaarbeidet på Johan Sverdrup, som ble igangsatt under Marine Wave 1-paraplyen. Kontrakten i sin helhet omfatter installasjon av umbilicals på Johan Sverdrup, Bauge og Utgard, samt spools, cover, tie-in og manifoldinstallasjon på Utgard.

«Ocean Installer gjennomfører i år omfattende arbeider for Statoil under Marine Wave 1-programmet og vi er veldig fornøyde med å ha blitt utpekt som en nøkkelleverandør også for andre fase av dette programmet i 2019. Vi er glade for denne muligheten til å videreutvikle vårt gode samarbeid med Statoil,» sier Steinar Riise, administrerende direktør i Ocean Installer.

Prosjektstyring og engineering starter opp umiddelbart og vil være basert ved Ocean Installers hovedkontor i Stavanger. Offshoreoperasjoner skal finne sted i 2019 og Ocean Installer kommer til å benytte en kombinasjon av subseakonstruksjonsfartøyene Normand Vision og Normand Reach.

 

Kontakter

Bilder

Normand Vision. Foto: Ocean Installer
Normand Vision. Foto: Ocean Installer
Last ned bilde

Om Ocean Installer

Ocean Installer
Ocean Installer
Forusparken 2
4031 Stavanger

+47 51957000http://www.oceaninstaller.com

Ocean Installer er et undervannsselskap med hovedkvarter i Stavanger, Norge og kontorer i Aberdeen, Houston Mexico City, Perth, Dubai og Rio de Janerio. Ocean Installer besitter omfattende EPCI-ekspertise innen SURF (Subsea, Umbilicals, Risers, Flowlines)-segmentet og utvider stadig virkefeltet og organisasjonen, både i og utover Nordsjøbassenget.

Ocean Installer tilbyr sine kunder førsteklasses utsyr og teknologi, og har kontrahert to undervannskonstruksjonsfartøy, Normand Mermaid og Normand Vision. Utover dette har selskapet tilgang til et bredt utvalg båter gjennom langsiktige samarbeidsavtaler.

HitecVision, en ledende investor i olje- og gassindustrien, er majoritetseier i Ocean Installer.

Ocean Installer er sertifisert i henhold til følgende standarder: ISO 9001, ISO 14000 og OHSAS 18001. Ocean Installer er en kvalifisert leverandør under Achilles JQS, FPAL verify og ISNetworld, og er også medlem av IMCA.

For mer informasjon om selskapet, se: www.oceaninstaller.com

Følg saker fra Ocean Installer

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ocean Installer på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ocean Installer