OBOS

OBOS selger Kjøttbasaren i Bergen

Del

OBOS Forretningsbygg AS selger Kjøttbasaren Byens Basar AS i Bergen sentrum etter å ha vært eier siden 1999.

Vestlandske Salgslag fornyet Basaren i 1997, og eide den sammen med OBOS i noen år før de solgte seg ut. Virksomheten i Basaren er gradvis endret fra salg av delikatesser i mindre salgsboder til å bli et ledende restauranthus i Bergen. Eiendommen er fredet og OBOS har lagt ned betydelige ressurser i å ta vare på og oppgradere den ikoniske eiendommen.

OBOS Forretningsbyggs hovedfokus er eiendomsutvikling av nye prosjekter, og vi har derfor søkt en langsiktig lokal eier som kan videreføre eierskapet av Kjøttbasaren. Eiendommen er solgt til Birkebeiner Eiendom AS, som er en del av Realforum. Konsernet er en betydelig og erfaren lokal aktiv eier som har utviklet og forvaltet eiendommer i Bergen sentrum siden 1989. Konsernet eier og forvalter ca. 200.000 kvadratmeter eiendom. 

OBOS Forretningsbygg er en betydelig stor aktør innenfor utvikling av næringseiendom, hoteller og kjøpesentre.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 450 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom