TUI Norge

Nyhet Sommer 2016 – Sensimar Class:Star Tour inviterer til høytsvevende romantikk med nye Sensimar Class

Del

Privat kabin med dobbeltseng, stemningsfull belysning og eget tilbud til de på bryllupsreise, dette er bare noe av det Star Tour sine kunder kan oppleve når Sensimar Class nå tilbys på utvalgte strekninger i sommer.

Star Tour Sensimar Class - Illustrasjonsbilde
Star Tour Sensimar Class - Illustrasjonsbilde

- Vi ser en økning i etterspørselen etter unike opplevelser og litt ekstra luksus fra par som reiser med oss. Andre selskaper har lenge tilbudt både sengeplasser og butler-service med suksess, vi har derfor lyst til å teste ut vår egen vri i forbindelse med at vi lanserer det nye voksenkonseptet vårt. Vi håper at Sensimar-kundene våre benytter muligheten til å oppleve en charterflyvning de sent vil glemme, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Skreddersydd for 2

Nye Sensimar Class er en unik flyopplevelse som tilbys eksklusivt til kunder som allerede har bestilt ferie på et Sensimar Resort på Kypros, Hellas eller Kroatia i sommer, og som flyr med Star Tour sitt eget flyselskap TUIfly Nordic. Oppgradering koster fra 7998 kroner per person.

 Testes på 6 TUIfly Nordic-fly denne sommeren

TUI Nordic, som Star Tour er en del av, tester det nye tilbudet på utvalgte flyvninger og har redesignet 6 av sine egne fly.

 - Vi begynner litt smått og vurderer å eventuelt utvide tilbudet dersom dette blir populært. Dette er en tilpasning av eksisterende fly som også gjør at vi kan tilby noe så eksklusivt til en relativt rimelig penge, sier Aspengren.

 Nye Sensimar Resorts S16

Fire eller fem stjerner, flott beliggenhet, solsenger for to, 16års aldersgrense og spa med helse- og skjønnhetsbehandlinger, det er noen av stikkordene som beskriver det nye konseptet. Star Tour gjør med dette voksenferien komplett med det nye hotellkonseptet Sensimar Resorts, tilgjengelig fra sommeren 2016. Totalt 25 Sensimar Resorts lanseres i Thailand, Mexico, Tyrkia, Spania, Hellas. Kypros og Kroatia i 2016.

 Les mer om nye Sensimar Class her:

www.startour.no/sensimarclass

 Fakta om Sensimar Resorts:

  • Star Tours hovedkonsept for voksene som reiser uten barn
  • Alltid god beliggenhet og høy standard, minimum 4-stjerner
  • Designet for voksne med doble solsenger og bord for to i restaurantene
  • Alltid minst to restauranter; Både buffetrestaurant og den tematiserte à la carte-restauranten Culinarium
  • Stort Spa med helse- og skjønnhetsbehandlinger, sauna og relax-avdeling
  • Stort treningsrom og gratis Les Mills-timer som BODYBALANCE™ og BODYPUMP™.
  • Gratis WiFi, både i fellesområdene og på rommet

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Star Tour Sensimar Class - Illustrasjonsbilde
Star Tour Sensimar Class - Illustrasjonsbilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom