OBOS

Ny prosjektdirektør for OBOS Nye Hjem i Rogaland

Del

Helge Eggja blir ny prosjektdirektør for OBOS Nye Hjem i Rogaland. Eggja arbeider i dag i Kruse Smith Eiendom, og han tiltrer stillingen i OBOS over jul.

Helge Eggja
Helge Eggja

Eggja har lang erfaring fra eiendomsbransjen. Han har siden 2013 hatt lederposisjoner i Kruse Smith Eiendom region Vest, siden 2016 som regiondirektør. Helge er utdannet sivilingeniør fra Høyskolen i Narvik.

– Jeg er svært glad for at Helge Eggja har takket ja til stillingen som ny sjef for vår satsing på bolig- og byutvikling i Rogaland. Helges ledererfaring, prosjektforståelse, kunnskap om eiendomsmarkedet og hans gode nettverk vil bidra til å utvikle OBOS i Rogaland, sier Even Jermstad, administrerende direktør i OBOS Nye Hjem.

– Jeg gleder meg til å ta fatt i lederjobben i OBOS i Rogaland. OBOS er en kompetent og ressurssterk organisasjon med store ambisjoner om lønnsom utvikling i Rogaland. Jeg ser frem til å arbeide sammen med kunder, medarbeidere og nære samarbeidspartnere, sier Helge Eggja.

OBOS er et boligbyggelag som eies av sine 420.000 medlemmer og som er etablert i store deler av Norge. OBOS driver utvikling og salg av eiendom, eiendomsmegling, eiendomsforvaltning, bankvirksomhet og utleie av eiendom. Virksomheten foregår i Oslo, Akershus, bergensregionen, Vestfold, Østfold, Hedmark, Rogaland, trondheimsregionen, Ålesund og i Sverige. Hovedkontoret er i Oslo.

OBOS har medlemmer i nesten alle landets kommuner. I 2014 kjøpte OBOS BWG Homes, som i Norge er mest kjent gjennom merkenavnet Block Watne. Med dette kjøpet er tilstedeværelsen i Norge økt ytterligere, og OBOS er nå Norges største boligbygger med pågående boligprosjekter i alle regionene. Blant prosjekter OBOS Nye Hjem har gjennomført i Rogaland er Tasta og 5% Øst. OBOS er eier av kjøpesenteret på Tasta. OBOS har i dag 22 680 medlemmer i Rogaland. 

Nøkkelord

Bilder

Helge Eggja
Helge Eggja
Last ned bilde

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 450 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom