Den Norske Opera & Ballett

Ny økonomidirektør i Operaen

Del

Siv Merethe Skorpen er i dag ansatt som ny økonomidirektør i Den Norske Opera & Ballett.

Foto: Erik Berg
Foto: Erik Berg

Hun starter i jobben 1. april 2018, og etterfølger Andreas Norvik som blir økonomi- og finansdirektør i NRK. Skorpen har siden 2012 vært administrasjonssjef og direktørens stedfortreder ved Henie Onstad Kunstsenter. Hun er utdannet siviløkonom og har også bred erfaring fra Orkla og Skandia.

– Jeg er svært glad for at Siv har takket ja til stillingen og at Operaen tiltrekker seg dyktige folk, sier administrerende direktør Geir Bergkastet. Hennes virke på Henie Onstad og hennes solide erfaring fra store virksomheter i privat sektor, er en god kombinasjon for jobben hun skal gjøre hos oss.

Skorpen sier hun ser frem til å jobbe i Norges største scenekunstinstitusjon. Her får hun ansvar for blant annet IKT, sikkerhet, drift, innkjøp, og ikke minst økonomistyringen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene sammen med nye kollegaer i et av kunstverdenens mest spennende hus. Sammen skal vi være et godt støtteapparat for institusjonens videre utvikling, og skape best mulige rammevilkår for opera- og ballettproduksjon av høy kvalitet.

Vedlagt foto av Siv Merethe Skorpen. Foto: Erik Berg, Den Norske Opera & Ballett.

 

Kontakter

For mer informasjon, vennligst kontakt markeds- og kommunikasjonsdirektør Kenneth Fredstie: kf@operaen.no / 91716680

Bilder

Foto: Erik Berg
Foto: Erik Berg
Last ned bilde

Om Den Norske Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett
Den Norske Opera & Ballett
Kirsten Flagstads pl. 1
0150 Oslo

21 42 21 21http://www.operaen.no

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet. DNO&B består av kompaniene Nasjonalballetten og Nasjonaloperaen, foruten Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

Følg saker fra Den Norske Opera & Ballett

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den Norske Opera & Ballett på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Den Norske Opera & Ballett

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom