Bergen lufthavn Flesland

Norwegian starter direkterute mellom Bergen og Madrid

Del

Ruten har oppstart torsdag 25. mars og vil ha to avganger i uken fra Bergen, torsdag og søndag.

Til våren blir det mulig å fly direkte fra Bergen til Spanias hovedstad, Madrid.
Til våren blir det mulig å fly direkte fra Bergen til Spanias hovedstad, Madrid.

Kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl forteller at Norwegian lenge har hatt etterspørsel på Madrid via Oslo og København, og har nå valgt å starte direkte også fra Bergen. –Vi starter ruten både for Vestlendinger som kan reise ut fra Bergen men også for å fremme Norge og Bergen som destinasjon, sier Ramdahl.

Reiselivet i Bergen melder om stor interesse fra spanske turoperatører, økning i spanske gjestedøgn i regionen og viser til at spanjolene både er vant til å reise og har fått bedre økonomi.

Også Lufthavndirektør Aslak Sverdrup ved Bergen lufthavn, Flesland understreker den økende spanske interessen for Vestlandet. –Vi har store forventninger til den nye direkteruten. Vi har de siste årene også merket en sterk økning av spanske turister som lander på lufthavnen som kommer for å se Bergen og Vestlandet sier Sverdrup. Han forteller videre: -I tillegg vet vi at Vestlendinger er blant Europas mest reiseglade og Madrid kommer helt sikkert til å bli et svært populært reisemål, både storbyhelg og litt lengre ferier.

Billetter er i salg påwww.norwegian.no

Kontakter

Bilder

Til våren blir det mulig å fly direkte fra Bergen til Spanias hovedstad, Madrid.
Til våren blir det mulig å fly direkte fra Bergen til Spanias hovedstad, Madrid.
Last ned bilde

Om Bergen lufthavn Flesland

Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland
Flyplassvegen 555
5258 Bergen

+47 67 03 11 00https://avinor.no/konsern/flyplass/bergen

Bergen lufthavn Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Bergen lufthavn er en av 45 norske lufthavner som er eiet og drevet av Avinor.

Gå til presserommet til Avinor AS.

Følg saker fra Bergen lufthavn Flesland

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bergen lufthavn Flesland på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bergen lufthavn Flesland

Ny parkeringsoperatør ved Bergen lufthavn Flesland fra 1. juni22.5.2018 14:00Pressemelding

Bergensfirmaet Sesam parkering overtar driften av parkeringsanlegget på Flesland. Vi anbefaler våre besøkende å oppdatere sine betalingskanaler. Etter en anbudsprosess i fjor høst inngikk Avinor avtale med Sesam Parkering om å drive parkeringsvirksomheten ved lufthavnene i Trondheim, Bergen og Stavanger. Selskapet får ansvaret for blant annet salg- og markedsføring, parkeringsteknikk og driftssentral. -Med automatisk skiltgjenkjenning er det enkelt å parkere hos oss. Når vi nå skifter

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom