NOKAS

Nokas skal sikre Kicks butikker i Finland

Del

Nokas skal levere både innbruddsalarm, adgangskontroll og låssystemer til alle nye butikker i hele landet, fra Rovaniemi i nord til Helsinki i sør.

Nokas skal sikre alle nye Kick butikker i Finland (bildet er utlånt av Kicks)
Nokas skal sikre alle nye Kick butikker i Finland (bildet er utlånt av Kicks)

Nokas blir totalleverandør hvor alarmutrykning utføres i samarbeid med finske samarbeidspartnere.


- Vi er veldig stolte over å ha blitt valgt som Kicks sikkerhetsleverandør. Med dette viser vi vår nordiske styrke som en komplett leverandør også på det finske markedet også, sier Alex Holmström, regional salgssjef i Nokas Teknik i Sverige.

Kicks er fornøyd med det nye samarbeidet med Nokas i Finland.

- Nokas er fleksible og ser helheten, hvilket leder til gode sikkerhetsløsninger for Kicks. Vi føles oss trygge i og med den gode supporten til butikkene i Finland, sier Michael Janssson, sikkerhetssjef i Kicks.

Kicks Kosmetikkedjan AB er en av Nordens ledende kosmetikk-kjeder. I dag har Kicks mer enn 250 butikker i Sverige, Norge og Finland. Kicks startet opp i 1991 og har siden 2002 vært en del av Axstores-konsernet.

(Bildet er lånt ut av Kicks)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nokas skal sikre alle nye Kick butikker i Finland (bildet er utlånt av Kicks)
Nokas skal sikre alle nye Kick butikker i Finland (bildet er utlånt av Kicks)
Last ned bilde

Om NOKAS

NOKAS
NOKAS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg

02580http://www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder. Nokas konsernet har ca. 9000 medarbeidere fordelt på 3 divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Følg saker fra NOKAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOKAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NOKAS

Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner25.9.2017 12:31Pressemelding

- Vekterne er uvurderlige for oss. Ukentlig opplever vi at de er involvert i hendelser som krever ekstra oppmerksomhet og innsats på våre kjøpesentre og hoteller. Senest i sist uke hadde vi blant annet to tilfeller hvor vekternes kunnskap om livreddende førstehjelp kombinert med et årvåkent blikk trolig bidro til å redde menneskeliv. sier sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i OTG.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom