Ving Norge

Nå slipper Ving reisene for sommeren 2019

Del

I dag åpner Norges største reisearrangør opp salget for neste års sommerreiser, og flertallet av Vings egne konsepthotell og et antall andre populære hotell og reisemål ligger nå klare til bestilling.

Det er Ving egenutviklede hotellkonsept som er de mest etterspurte. Her fra Casa Cook Kos.
Det er Ving egenutviklede hotellkonsept som er de mest etterspurte. Her fra Casa Cook Kos.

Selv om de fleste av oss enda ikke har startet på årets ferie, har mange allerede begynt å tenke på neste års sommerferie. For skal man være garantert de beste hotellene og de beste rommene, gjelder det å være ute i god tid, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

– Vi har alltid en lojal gruppe av gjester som bestiller samme dag som reisene blir lagt ut, og vi har alt hatt mange forespørsler om når neste sommers reiser kommer i salg. Derfor forventer vi oss et bra trykk på nett og telefoner i dag, forteller Røhr-Staff.

Vil bo bra
– Hvordan vi bor blir stadig viktigere, og folk vet veldig godt hva de ønsker for ferien sin. Derfor velger mange å forsikre seg et helt år i forveien, forteller Røhr-Staff.

Det er Vings egenutviklede hotellkonsept som er de mest etterspurte. Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club by Sunwing, Casa Cook, Sunprime Hotels, Cook´s Club og Family Garden er de klart mest populære hotellene – og også de som selges ut først.  

– Vi ser at våre nye nyeste hotelltilskudd, designperlene Casa Cook og Cook´s Club, er svært etterspurt, siden de representerer noe helt nytt og annerledes enn de tradisjonelle hotellene. Et annet element som også har vært positivt mottatt av gjestene våre er muligheten til å kunne bestille sitt favorittrom på flere av disse hotellene, sier informasjonssjefen.

Spennende nyheter
Ving har et stort utvalg av sommerreiser fra 13 ulike flyplasser i Norge – både klassiske reisemål som Mallorca og Kreta og ulike pakkereiser til reisemål over hele verden. Ving kan også melde om tre nyheter i neste års sommerprogram: Karpathos, Korfu og Albania.

– Både Karpathos og Korfu har vært i programmet vårt tidligere, og nå er begge disse øyperlene tilbake. Neste sommer har vi også Albania, et land som har hatt en kjempespennende utvikling som reisemål, sier Røhr-Staff.

Bestillingsklare reisemål
De reisemålene som kan bestilles fra i dag er: Mallorca, Costa del Sol, Gran Canaria, Tenerife, Madeira, Kreta, Rhodos, Kos, Kalymnos, Telendos, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Thassos, Lesbos, Parga, Lefkas, Kypros, Kroatia og Tyrkia. Resterende program legges ut for salg i løpet av sommeren.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Det er Ving egenutviklede hotellkonsept som er de mest etterspurte. Her fra Casa Cook Kos.
Det er Ving egenutviklede hotellkonsept som er de mest etterspurte. Her fra Casa Cook Kos.
Last ned bilde
Det er Ving egenutviklede hotellkonsept som er de mest etterspurte. Her fra Ocean Beach Club Kypros.
Det er Ving egenutviklede hotellkonsept som er de mest etterspurte. Her fra Ocean Beach Club Kypros.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving først med å klimakompensere alle flyreiser  16.4.2019 09:33:16 CESTPressemelding

Vinggruppen i Norden er de første blant de største reisearrangørene til å klimakompensere for utslippene fra samtlige flyreiser. Fra og med 29. april klimakompenserer de for 1,5 millioner gjesters flyreiser. Kompenseringen gjelder både når gjestene reiser med Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines Scandinavia, og med andre flyselskap gjennom Ving. Parallelt fortsetter arbeidet med å minske klimapåvirkningen i hele selskapet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom