Nasjonalforeningen for folkehelsen

Molde friskole hoppet seg til seier OBS feil i tidligere mail

Del

De seks elevene ved Molde friskoles 4., 5, og 6. trinn er vinnere av Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse i Møre og Romsdal. Elevene hoppet 60 minutter hver dag under konkurransen.

Sperrefrist: Onsdag 7. juni klokken 11:30. Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

STED: Molde friskole 7. juni klokken 11:30

Premien blir delt ut av Nasjonalforeningen for folkehelsens fylkesstyre i Møre og Romsdal.

Over hele landet har over 100 000 skoleelever fra 4. til 7. klasse deltatt i Nasjonalforeningen for folkehelsens årlige hoppetaukonkurranse, Hopp for hjertet. Det tilsvarer over halvparten alle barneskolene i Norge. Konkurransen strakk seg over to uker tidligere i mai, og deltagerne har i gjennomsnitt hoppet tau 24 minutter hver dag.

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig organisasjon som arbeider for å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Forskningen viser at fysisk aktivitet er godt for helsa og forebygger både hjerte- og karsykdommer og demens.

OBS Tidligere utsendt pressemelding om at Haukås skole har vunnet er dessverre feil, så vi ber om denne informasjonen ikke brukes.

Kontakt Else Marie Gulseth, daglig leder for fylkeskontoret i Møre og Romsdal, 909 51 362

Nøkkelord

Kontakter

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom