Sony Music Norway

Miley Cyrus sjette studioalbum ute i dag

Del

"Younger Now" ute overalt

LOS ANGELES, 29 SEPTEMBER, 2017 – I dag slapp Miley Cyrussitt sjette studioalbum Younger Now. Låtene «Malibu», «Inspired», «Younger Now» og «Week Without You» er hele den 11 spor lange plata tilgjengelig overalt.

Younger Now Track list:1. Younger Now

2. Malibu

3. Rainbowland ft Dolly Parton

4. Week Without You

5. Miss You So Much

6. I Would Die For You

7. Thinkin’

8. Bad Mood

9. Love Someone

10. She’s Not Him

11. Inspired

                                    

Younger Now er på ingen måte en ny start for Miley, men heller en fortsettelse. Som det synges i tittelsporet, «No one stays the same». Cyrus har alltid vært tro mot seg selv på hennes kreative reise, og har delt sitt liv og sine opplevelser med fansen gjennom musikken. Hennes tidligere album gjenspeilet hennes situasjon og kompromissløse visjon av musikken, men med Younger Now tok hun den kreative styringen selv.Hun har skrevet all tekst selv, vært med å skrive alle låtene og produsert albumet.

Miley Cyrus er en singer-songwriter, artist og filantrop. Med fem nummer 1 album, inkludert hennes grammynominerte album Banger, som gikk til platinum i USA, fem utsolgte verdenstureer og nesten 30 millioner solgte spor. Hun er en av verdens mest søkte artister i internets historie og over 160 millioner følgere på digitale platformer med over 3 milliarder videoavspillinger.

I tillegg til suksessen innenfor musikk og TV har Cyrus startet den veldedige organisasjonen The Happy Hippie Foundation for å samle unge mennesker mot urettferdighet. Siden starten har organisasjonen hjulpet tusenvis av hjemløse LGBTQ-ungdom over hele USA. I 2015 ga amfAR deres Award of Inspiration til Cyrus for hennes arbeid for å bekjempe HIV/AIDS.

 

To Buy or Stream Younger Now:

iTunes: http://smarturl.it/MCYoungerNow/itunes

Amazon Music: http://smarturl.it/MCYoungerNow/amazon

Google Play: http://smarturl.it/MCYoungerNow/googleplay

Spotify Pre-Save: http://smarturl.it/MCYoungerNow/spotify

Follow Miley Cyrus:

Website: https://www.mileycyrus.com/

Facebook: https://www.facebook.com/MileyCyrus

Twitter: https://twitter.com/MileyCyrus

Instagram: https://www.instagram.com/mileycyrus

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom