Akademikerne

Mellomoppgjøret 2017 i KS Bedrift: Lønnsoppgjøret er i gang

Del

Akademikerne går inn i forhandlingene med krav om reallønnsvekst for sine medlemmer.

Forhandlingene i KS Bedrift startet opp i formiddag, som det siste av Akademikernes tariffområder. KS Bedrift organiserer konkurranseutsatte bedrifter i kommunal sektor.

- I fjor opplevde mange av våre medlemmer en reallønnsnedgang. Våre klare forventninger til årets oppgjør er reallønnsforbedring, sier Katrine Olsson, leder av forhandlingene for Akademikerne kommune.

Lønnsforhandlingene skal skje lokalt uten sentrale føringer, slik systemet har vært for Akademikernes medlemmer siden 2002.

- Lokale forhandlinger er viktig for at bedriftene skal kunne beholde og tiltrekke seg riktig kompetanse. Dette gir igjen gode tjenester til befolkningen, sier Olsson.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Katrine Olsson, leder av forhandlingene for Akademikerne kommune, mob. 958 52 292
Christine Rian Johannessen, kommunikasjonssjef, Akademikerne, mob. 977 47 507

Kontakter

Lenker

Om Akademikerne

Akademikerne
Akademikerne
Fridtjof Nansens plass 6
0160 OSLO

95 30 90 90http://www.akademikerne.no

Akademikerne er en arbeidstakerorganisasjon for langtidsutdannede. Organisasjonen ble stiftet i 1997. Medlemmene er yrkesorganisasjoner for folk med utdanning fra universitet eller vitenskapelig høyskole. Akademikerne består av 13 foreninger og disse har i alt ca 194 000 medlemmer.

Følg saker fra Akademikerne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akademikerne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Akademikerne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom