MannsForum

MANNSFORUM MARKERER MANDAG 19.11.18. DEN INTERNASJONALE MANNSDAGEN MED MANNSDAGSKONFERANSEN «GUTTER, MENN OG FEDRES LIVSUTFORDRINGER» OG EN MARKERING FORAN STORTINGET

Del

Tradisjonen tro arrangerer Mannsforum en Mannsdagskonferanse på Litteraturhuset i Oslo mandag 19.11. kl 1200-1600. Les programmet her 

Konferansens hovedtema er inspirert av den kjente kanadiske psykologen Jordan B. Peterson, og tar bl.a. opp både gutters, menns og fedres livsutfordringer, og mangelen på solidaritet mellom menn

En sosiolog, en psykolog og en psykiater vil belyse temaet med etterfølgende paneldebatt. Konferansen er åpen og gratis. (Program vedlagt).

Konferansen vil også presentere statens svært mangelfulle oppfølging av Mannsrolleutvalget og Mannspanelets forslag hhv. 30 og 10 år etter at utvalgenes innstillinger ble lagt frem.

 

MannsForum vil presentere sitt eget forslag til nytt Mannifest 2020 med krav om et paradigmeskifte i statens likestillings- og familiepolitikk.

MannsForum vil også dele ut MannsForums Kvinne- og Mannspris for 2018. 

Kvinneprisen går til psykolog Kristin Spitznogle og Mannsprisen til professor emeritus Eivind Meland. (se vedlegg).

Etter konferansen er visning av den kontroversielle dokumentarfilmen «The Red Pill» av Cassie Jaye, fra kjønnskrigen i USA.

Kl. 1830 blir det en markering foran Stortinget med MannsForums krav til likestilling og likeverd for menn og fedre generelt, og krav om normalisering av delt omsorg etter samlivsbrudd, og effektive sanksjoner mot samværsabotasje og PAS.

Kontaktpersoner:

Leder Guttorm Grundt, 92059776, guttorm@mannsforum.org

Nesteleder Dag Furuholmen, 93411161, dag@furuholmen.no

www.Mannsforum.org

Bilder

Dokumenter

Om MannsForum

MannsForum
Strandveien 7
3442 Hyggen

http://www.mannsforum.org