LO

LO og NHO inviterer til pressekonferanse om evalueringen av AFP-ordningen

Del

I avtalen mellom LO og NHO om ny AFP som ble inngått i lønnsoppgjøret i 2008, ble det avtalt at overgangen til ny AFP skal evalueres senest i 2017. Evalueringen har vært ledet av en styringsgruppe med medlemmer fra LO og NHO. Arbeids- og sosialdepartementet har deltatt som observatør, og de øvrige partene som har sluttet seg til ordningen har vært representert i en referansegruppe.

NHO og LO inviterer til felles pressekonferanse om AFP-evalueringen med LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og adm. dir. i NHO Kristin Skogen Lund:

Torsdag den 7. desember kl 11.15
Oslo Kongressenter, Forum

Media inviteres også til å overvære seminaret om evalueringsrapporten, som starter umiddelbart etter pressekonferansen, på samme sted, se vedlagt program.

Med vennlig hilsen

Jenny Ann Hammerø    
Informasjonssjef i LO   

og

Nicolai Heyerdahl
Kommunikasjonssjef i NHO 

Dokumenter

Om LO

LO
LO
Torggata 12
0181 Oslo

23 06 10 00http://www.lo.no

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 920 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO. Av de LO-organiserte er 50 prosent kvinner.

Følg saker fra LO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra LO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom