Pink Soda Records

Leona Griffin - Complicated musikkvideo

Del

Leona Griffin er helt unik, en rå artist med en fantastisk vokal, og dette allerede som 16 åring! Leona slapp sin debutsingel "Complicated" i Januar 2019, og følger nå opp med ny musikkvideo. Låta ble godt mottatt av Spotify, med listing i innland og utland. Den ble også spillelistet på NRK MP3. Nå tar Leona fansen med tilbake til 70-tallet i en video som formidler en økende desperasjon i et komplisert forhold. Musikkvideoen ble filmet i Bucuresti med crewet NGM Creative. Tanken bak videoen er å ta seerne med tilbake til en 70-talls setting, og følelsen av å sitte fast i egne følelser. Det lange håret symboliserer røttene som fanger henne i desperasjon. Dekorasjonene rundt forsvinner gjennom videoen, og representerer at hun mister deler av seg selv i forholdet. Teksten og budskapet i låta fremstilles på en lengtende og quirky måte.

Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg

Leona Griffin har skrevet låta helt på egenhånd, og dukket opp med denne i sin første
session i studio. Det var vanskelig å ikke falle for en 16-åring som både skriver og synger som om hun ikke har gjort annet. Med Mats Genc Koray og Ketil Schei på produksjonen, er låta en moderne urban pop produksjon, med Leonas vokal og mye attitude. Teksten beskriver et komplisert forhold, og følelsen av å savne noen hver sekund, derav setningen "I only miss you when I´m breathing." Låta er den første i en rekke låter som kommer ut i 2019, og man kan forvente god musikk fra Leona Griffin framover!

Musikkvideo Complicated
Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Christine Bergan Yang
Label manager hos Pink Soda Records
christine.yang@stealthmail.no
98679558

Bilder

Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Last ned bilde
Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Last ned bilde
Leona Griffin fra Nes i Akershus, er klar for å satse som artist. Foto: Ellen Aabol
Leona Griffin fra Nes i Akershus, er klar for å satse som artist. Foto: Ellen Aabol
Last ned bilde
Leona Griffin hjemme på Nes i Akershus. Foto: Ellen Aabol
Leona Griffin hjemme på Nes i Akershus. Foto: Ellen Aabol
Last ned bilde

Dokumenter

Lenker

Om Pink Soda Records

Pink Soda Records
Pink Soda Records
Olaf Schous vei 2
0572 Oslo

https://www.pinksoda.no

Stealth Music omfatter både et musikkforlag, og labelet Pink Soda Records som er et indie-plateselskap med base i Oslo sentrum. Vi jobber med artistutvikling og utgivelser av musikk. Vi jobber med unge og lovende artister, og gir de muligheten til å jobbe med gode produsenter og låtskrivere.

Følg saker fra Pink Soda Records

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Pink Soda Records på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Pink Soda Records

Leona Griffin (16) med ny musikkvideo!17.3.2019 12:06:28 CETPressemelding

Leona Griffin satser som artist i en alder av 16 år! For et halvt år siden gikk Leona inn i studio for første gang, og i dag spilles låtene hennes på radio. "Det føles helt fantastisk...og litt skummelt" sier Leona om den overveldende responsen så langt. I dag slippes musikkvideoen til Leona Griffins nye singel "This is not a lovesong". Låta ble sluppet for en uke siden, og responsen har vært over all forventning. Låta spiller på radio og har fått bred støtte fra strømmetjenesten Spotify. Leona Griffin er bare 16 år, men hun skriver låter og synger som om hun ikke har gjort annet. Leona er helt unik og i tiden framover vil hun servere publikum med god musikk, i pop/urban sjangeren. Allerede merkes en økende interesse hos fans og i bransjen for det unge talentet. Leona Griffin skriver ærlige låter, og jobber fram mot en EP til høsten. Her kan man forvente en kjærlighetshistorie, med selvskrevne låter, blandet med lekne og syngbare melodier, både up-beat og mer rolig.

Leona Griffin (16) slipper ny låt på kvinnedagen!8.3.2019 10:57:37 CETPressemelding

I godt selskap med andre store kvinnelige artister, slipper Leona Griffin låta "This is not a lovesong" på kvinnedagen! "Det føles helt fantastisk å slippe denne låta, men det er også litt skummelt. I musikkbransjen møter jeg sterke kvinner hver dag, som tør å ta plass. Jeg setter uendelig stor pris på at kvinner får muligheten til å uttrykke seg, være seg selv og vise seg fram, og for meg er kvinnedagen en påminnelse om dette!" Leona har noe spesielt å tilby lytterne og til tross for hennes unge alder har hun blitt godt mottatt i bransje og av fansen. Med bred støtte fra de store strømmetjenestene og avspilling på radio, har mange fått øynene opp for Leona. Leona Griffin debuterte med låta "Complicated" i Januar, og følger nå opp med sin andre låt "This is not a lovesong". "This is not a lovesong" er en poplåt med et catchy gitar riff og en clean vokal, som glir inn i en moderne produksjon med stryk og lekne elementer. Leona Griffin skrev låta med gitarist Joachim Skjervum, låtskriver

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom