Pink Soda Records

Leona Griffin - Complicated musikkvideo

Del

Leona Griffin er helt unik, en rå artist med en fantastisk vokal, og dette allerede som 16 åring! Leona slapp sin debutsingel "Complicated" i Januar 2019, og følger nå opp med ny musikkvideo. Låta ble godt mottatt av Spotify, med listing i innland og utland. Den ble også spillelistet på NRK MP3. Nå tar Leona fansen med tilbake til 70-tallet i en video som formidler en økende desperasjon i et komplisert forhold. Musikkvideoen ble filmet i Bucuresti med crewet NGM Creative. Tanken bak videoen er å ta seerne med tilbake til en 70-talls setting, og følelsen av å sitte fast i egne følelser. Det lange håret symboliserer røttene som fanger henne i desperasjon. Dekorasjonene rundt forsvinner gjennom videoen, og representerer at hun mister deler av seg selv i forholdet. Teksten og budskapet i låta fremstilles på en lengtende og quirky måte.

Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg

Leona Griffin har skrevet låta helt på egenhånd, og dukket opp med denne i sin første
session i studio. Det var vanskelig å ikke falle for en 16-åring som både skriver og synger som om hun ikke har gjort annet. Med Mats Genc Koray og Ketil Schei på produksjonen, er låta en moderne urban pop produksjon, med Leonas vokal og mye attitude. Teksten beskriver et komplisert forhold, og følelsen av å savne noen hver sekund, derav setningen "I only miss you when I´m breathing." Låta er den første i en rekke låter som kommer ut i 2019, og man kan forvente god musikk fra Leona Griffin framover!

Musikkvideo Complicated
Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Christine Bergan Yang
Label manager hos Pink Soda Records
christine.yang@stealthmail.no
98679558

Bilder

Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Last ned bilde
Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Leona Griffin på sett. Foto: Sabine Hamberg
Last ned bilde
Leona Griffin fra Nes i Akershus, er klar for å satse som artist. Foto: Ellen Aabol
Leona Griffin fra Nes i Akershus, er klar for å satse som artist. Foto: Ellen Aabol
Last ned bilde
Leona Griffin hjemme på Nes i Akershus. Foto: Ellen Aabol
Leona Griffin hjemme på Nes i Akershus. Foto: Ellen Aabol
Last ned bilde

Dokumenter

Lenker

Om Pink Soda Records

Pink Soda Records
Pink Soda Records
Olaf Schous vei 2
0572 Oslo

https://www.pinksoda.no

Stealth Music omfatter både et musikkforlag, og labelet Pink Soda Records som er et indie-plateselskap med base i Oslo sentrum. Vi jobber med artistutvikling og utgivelser av musikk. Vi jobber med unge og lovende artister, og gir de muligheten til å jobbe med gode produsenter og låtskrivere.

Følg saker fra Pink Soda Records

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Pink Soda Records på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Pink Soda Records

Kevin Haugan - MI AMOR5.6.2019 12:00:00 CESTPressemelding

Kevin Haugan er klar med sitt tredje utgivelse, og denne gangen med en latino-inspirert låt som får deg til å vrikke på dansefoten! "Mi Amor" er skrevet av Kevin Haugan sammen med Beate Glenne, Kris Andre Drageset og Martin Nyheim, og produsert av Jonas Jensen. Kevin en unik kombinasjon av kunstneriske evner, med sang, dans og skuespill, som gir publikum den fulle pakken og en opplevelse som man ikke glemmer. Kevin kom nylig hjem fra Malaga, etter å ha filmet en musikkvideo med dansecrewet sitt til låta! Kevin har på mange måter vokst opp bak scenen, da hans familie har dedikert sine liv til scenekunsten. I en alder av 8 år tok Kevin til scenen, og der har han blitt værende siden. De siste årene har Kevin hatt hovedrollen i store produksjoner og musikaler som “Mowgli” og “Billy Elliot” på noen av de største scenene i Oslo. I dag er han blitt 17 år, og han er klar til å fokusere på sin karriere som artist. Kevin Haugan vil spre positiv energi og inspirere andre til å jobbe for å nå drøm

LOVE ME - Leona Griffin (16)3.5.2019 11:17:15 CESTPressemelding

16 år gamle Leona Griffin er tilbake med sin tredje utgivelse dette året, og denne gangen med en enda mer ektefølt og autentisk låt. Låta beviser at Leona Griffin er en rå artist, som har kommet for å bli, med en fantastisk vokal og rørende tekst. 1.juni kan du se Leona Griffin på flere scener på Musikkfest i Oslo! "Love me" er en urban pop låt som kombinerer et både generisk og deilig moderne sound, med en energisk elektrisk gitar og sårbar vokal. Leona skrev låta i lag med produsent Mats Koray Genc og låtskriver KAZ. Leona Griffin slapp sin debut-singel "Complicated" i Januar, etterfulgt av "This is not a lovesong" i Mars. Begge låtene mottok bred støtte fra streamingtjenestene og radio. Leona Griffin sin musikk har blitt godt mottatt med listing i hele Skandinavia, Russland og USA. Hennes siste utgivelse var å se på noen store lister, som "Ny pop", "Hits don´t lie" og "Best of the week". Leona Griffin er helt unik, med sin spesielle stemme kombinert med lovende potensiale som låtskr

Kevin Haugan vil inspirere andre!19.4.2019 00:00:00 CESTPressemelding

Kevin Haugan har vokst opp bak scenen og stått på scenen fra svært ung alder. Nå ønsker han å inspirere andre unge til å drive med sang, dans og teater. Kevin Haugan er allerede et kjent fjes for mange. Noen har kanskje sett han i hovedrollen som Mowgli eller Billy Elliot på store scener i Oslo. Andre har muligens sett han i den suksessfulle NRK-kalenderen Snøfall, eller nylig i TV2 serien Generasjon Z. Uansett, er det ingen tvil om at multi-talentet Kevin Haugan allerede har satt et preg på den yngre generasjonen. Hva er det som motiverer deg til å drive med musikk, dans og teater? "Jeg ønsker å inspirere folk, gi dem selvtillit og oppfordre dem til å satse på seg selv. Å opptre og drive med musikk gir meg utrolig mye i hverdagen, og denne gleden vil jeg dele med andre" I disse dager jobber Kevin på et nytt prosjekt under navnet "Kevin H", hvor han planlegger å satse for fullt som artist! Han har tidligere sluppet låta "Turn to Gold", og følger nå opp med låta "Freeze". Det er en glad

Singel-klare Kevin H skal steppe for kongen!25.3.2019 12:36:21 CETPressemelding

Det unge talentet Kevin Haugan er aktuell med ny låt i april under navnet Kevin H. For å lade opp til release skal han steppe for selveste Kongen, i anledning Foreningen Norden sitt 100 års jubileum. Kevin Haugan har mer eller mindre vokst opp på scenen, og nå vil han ta karrieren sin til nye høyder. I tiden framover satser han for fullt som artist, og han vil slippe en rekke låter og musikkvideoer i pop-sjangeren. Kevin er et multi-talent og han vil fortsette med både dans og teater, noen styrker han også tar med seg i artistsatsningen. I morgen står han på Hovedscenen for å steppe på den nordiske festkvelden, hvor selveste Kongen er i publikum. Dette blir en god oppladning til releasen av "Freeze" den 12. april. Følg med på Kevin H framover!

Leona Griffin (16) med ny musikkvideo!17.3.2019 12:06:28 CETPressemelding

Leona Griffin satser som artist i en alder av 16 år! For et halvt år siden gikk Leona inn i studio for første gang, og i dag spilles låtene hennes på radio. "Det føles helt fantastisk...og litt skummelt" sier Leona om den overveldende responsen så langt. I dag slippes musikkvideoen til Leona Griffins nye singel "This is not a lovesong". Låta ble sluppet for en uke siden, og responsen har vært over all forventning. Låta spiller på radio og har fått bred støtte fra strømmetjenesten Spotify. Leona Griffin er bare 16 år, men hun skriver låter og synger som om hun ikke har gjort annet. Leona er helt unik og i tiden framover vil hun servere publikum med god musikk, i pop/urban sjangeren. Allerede merkes en økende interesse hos fans og i bransjen for det unge talentet. Leona Griffin skriver ærlige låter, og jobber fram mot en EP til høsten. Her kan man forvente en kjærlighetshistorie, med selvskrevne låter, blandet med lekne og syngbare melodier, både up-beat og mer rolig.