Sony Music Norway

Leon Bridges til Rockefeller!

Del

Amerikanske Leon Bridges som står bak hitene «River» og «Coming Home» slipper nytt album i mai, og 27. oktober er han igjen klar for å trollbinde sitt norske publikum på Rockefeller.

Leon Bridges har ved flere anledninger blitt sammenliknet med soulens store legender Sam Cook og Otis Redding, og han krediteres for å ha gjenopplivet 60-tallets rythm and blues og soul. Debutalbumet «Coming Home» som kom i 2015 var en megasuksess og debuterte på en 5.plass på Billboard og tok førsteplassen på R&B/hip-hop listen. I tillegg mottok han to Grammy-nominasjoner for Best R&B Album og Best Music Video.

Nå er Leon Bridges endelig tilbake med ny musikk, og i mars slapp han låtene «Bet Ain’ t Worth the Hand» og «Bad Bad News» fra det etterlengtede oppfølgeralbumet «Good Thing» som har fått slippdato 4. mai.

Sist han inntok Rockefeller tildelte Musikknyheter 10/10 og skrev; «Hele konsertopplevelsen i går var i seg selv et høydepunkt. For hver låt som kom, jublet publikum enda mer. Leon Bridges har kanskje gjenopplivet 1960-tallets musikk, men han har også utvilsomt klart å gjøre det til sitt eget. Han er nåtidens soul-stjerne og fortjente hver applaus han fikk i går. For en kveld!»

Det er med andre ord bare å glede seg til Leon Bridges returnerer til Rockefeller med ny musikk 27. oktober!

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 13.04 klokken 10:00

https://www.leonbridges.com/

https://www.facebook.com/LeonBridgesOfficial/

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom